Следвайте ни

Неочаквано: Мишел Обама проговори за Меган Маркъл

viber icon

Бившата президентша на САЩ и съпруга на Барак Обама-Мишел Обама също взе отношение и коментира скандалното интервю и думите на Меган Маркъл.

Мишел Обама призна, че "не е било пълна изненада"  от твърденията на Меган Маркъл за расизъм в кралското семейство, но тя се надява, че кралското семейство ще се помири.

57-годишната Обама оцени яростните последици от интервюто на Опра Уинфри от 7 март в дискусия с Джена Буш Хагър по NBC, излъчено във вторник сутринта.

„Расата не е нещо ново и не съм изненадана да чуя чувствата й."

Принц Уилям миналата седмица отговори срещу твърденията, че семейството му е расистко. Неговото твърдо опровержение идва, след като Бъкингамският дворец публикува изявление във вторник от името на кралицата, изразявайки как проблемите, които те повдигнаха, особено расовите, бяха много „загрижени“.

Изявлението също така даде да се разбере, че кралицата и старшите кралски особи също искат да отстояват позицията си, добавяйки: „Въпреки че някои спомени могат да варират, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството.“

А собственикът на MailOnline и Daily Mail се е оплакал пред CBS за лекарски заглавия и ги изважда от контекста по време на интервюто за Опра, гледано от десетки милиони хора по целия свят, пише monitor.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?