46

Неочаквани събития за Овена, друга зодия ще се радва на пари

Ето какво ви очаква според хороскопа на "Марица" в последния работен ден за седмицата!

ОВЕН

Денят едва ли ще мине без трудности, но със сигурност ще се справите с тях. Бъдете готови за неочаквани събития, които ще ви принудят да промените плановете си - да оставите някои задачи настрана и да се съсредоточите върху други. Не е нужно да се справяте с всичко сами. 

ТЕЛЕЦ

По-добре е да не започвате деня с важни разговори. По това време те най-вероятно няма да вървят по начина, по който сте очаквали. Има опасност да останете неразбрани. Следобед ситуацията ще се промени. Лесно ще намирате точните думи и околните ще ви слушат по-внимателно. 

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте. Най-вероятно днес трябва да се занимавате с важни въпроси и да решавате сериозни проблеми. Ето защо не трябва да бързате. Ще се справите с трудни задачи, ако ги приемете сериозно, не разчитайте на късмет или благоприятно стечение на обстоятелствата. 

РАК

Избягвайте лекомислието при решаването на въпроси, свързани с пари. Днес ще има много изкушения, но ако намерите сили да им устоите, ще си осигурите финансово спокойствие. Спонтанните покупки едва ли ще бъдат успешни, а развлеченията, свързани със значителни разходи, няма да оправдаят очакванията ви. 

ЛЪВ

Вслушайте се в интуицията си. Благодарение на нея днес ще успеете, да свършите повече работа, отколкото сте планирали. Сутринта ще е особено благоприятна за общуване. Може лесно да се разбирате с тези, с които сте в постоянен конфликт. С някои от тях ще се помирите. 

ДЕВА

Денят ще е доста напрегнат, но все пак успешен. Идеален е за поемане на нови неща. Бързо ще разберете как да действате и лесно ще намерите помощници, ако са необходими. Близък ще се нуждае от вашата подкрепа и ще трябва да промените плановете си, за да се притечете на помощ. 

ВЕЗНИ

Добър ден да поемете инициатива, да споделите идеи и планове с хора, които неведнъж са ви подкрепяли. Ако се заемете с нещо ново, със сигурност бързо ще постигнете успех, макар и не веднага. Звездите ще бъдат на ваша страна и няма да има сериозни препятствия по пътя. 

СКОРПИОН

Денят е подходящ за поемане на важни дела и трудни задачи. Днес ще правите много неща добре. Ще успеете да се съсредоточете върху основните задачи, поради което ще имате време да направите повече от планираното. Каквото и да предприемете, наблизо винаги ще има хора, готови да помогнат.

СТРЕЛЕЦ

Това ще бъде един от онези дни, през които проблемите възникват един след друг. Вкъщи ще имате доста грижи. Възможни са битови проблеми, които изискват незабавно решение. Не са изключени и немалки разходи, свързани с непланирани покупки. Денят ще донесе и добри новини. 

КОЗИРОГ

Денят едва ли ще е напълно безоблачен. Това обаче няма да доведе до сериозни проблеми и бързо ще се справите с незначителните трудности, които възникват. Независимо как се развиват обстоятелствата, вие ще останете оптимисти и уверени в себе си. Хората харесват това и мнозина ще ви подкрепят.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви спокоен и благоприятен ден, подходящ за завършване на започнатата по-рано работа. Няма да пропуснете нито един детайл, който да заслужава внимание. Не трябва да прибързвате със заключенията и така няма да допуснете грешки. Възможни са срещи и запознанства, на които много ще се радвате.

РИБИ

Добър ден за обмисляне на важни въпроси и за съсредоточаване върху сериозни неща. Може да се справите добре, ако обърнете внимание на дребните детайли и отделите време да помислите повече. Съветите на другите едва ли ще ви бъдат полезни и си струва да се вслушате в интуицията си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?