44

Неочаквани пари за една зодия, Стрелците да не губят надежда

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Денят ще е благоприятен за важни разговори и срещи. Те ще вървят дори по-добре, отколкото сте очаквали. Изненадващо лесно ще се разбирате с онези, които не са били склонни към комуникация и са се опитвали да я избегнат. Вероятни са необичайни запознанства или влюбване от пръв поглед. 

ТЕЛЕЦ

Възможни са малки ядове в началото на деня. Интуицията обаче ще ви подскаже, а да се справите с тях. Бързо ще усетите, че ситуацията се променя към по-добро. Възможни са необичайни срещи. Хора, за които сте чували добри отзиви, ще поискат да ви сътрудничат. 

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден за общуване, включително и с хора, които обикновено не слушат никого и не се интересуват от чуждото мнение. Днес ще успеете да заинтригувате всички с идеите си и да ги убедите да ви подкрепят. Изненадващо ще получите пари, които ще внесат известно спокойствие във финансите ви.

РАК

Сутринта много неща ще се развиват както трябва. Може да се захванете с най-неприятните задачи и ще се справите с тях много добре. Някои от вас ще имат шанс да поправят допуснатите по-рано грешки или да изгладят недоразумения. Ще получите предложение, което е добре да обмислите внимателно. 

 

ЛЪВ

Опитайте се да не се вълнувате. Обстоятелствата могат да бъдат доста неблагоприятни, особено в началото на деня, а и другите няма да се държат по начина, по който бихте искали. Въпреки това, ако запазите спокойствие и използвате здрав разум, бързо ще туширате напрежението. 

ДЕВА

Денят ще е подходящ за справяне с дела, които доста време сте отлагали. Ще успеете да решите организационни въпроси, които отдавна изискват внимание и да завършите успешно започнатото по-рано. Днес ще сте особено енергични и няма да губите време, така че, ще можете да свършите много работа. 

ВЕЗНИ

Денят ще е подходящ за семейни дела, общуване с роднини или други близки хора. Ако е имало разногласия между вас, днес ще успеете да ги прекратите и спокойно да се споразумеете за всичко. Не са изключени и нови запознанства. Някои от вас може да започнат романтична връзка. 

СКОРПИОН

Ще прекарате този ден ползотворно и с удоволствие. Погрижете се за това, което ви интересува. Тези от вас, които имат големи планове, трябва да проявят повече търпение. Не всичко ще се случва веднага и ще трябва да положите доста усилия, за да постигнете желания резултат. 

СТРЕЛЕЦ

Каквото и да се случва днес, не губете надежда. Въпреки че денят няма да мине без трудности и напрегнати моменти, влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Ще се ориентирате в някои трудни ситуации и ще разберете как е най-добре да действате. 

КОЗИРОГ

В началото на деня е по-добре да не се захващате с трудни и уморителни дейности или да се опитвате да разрешите всички проблеми, натрупани напоследък. Първо трябва да възстановите силите си и на спокойствие да помислите за проблемите. Покана ще ви изненада. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня може да е трудно, особено за тези от вас, които са планирали доста работа за това време. Вероятни са неприятни инциденти или недоразумения. Нещо може да не се получи така, както сте очаквали. Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено, затова избягвайте спорни ситуации. 

РИБИ

Ако сте планирали нещо важно за този ден, вслушайте се в интуицията си. Благодарение на нейните съвети ще се справите перфектно дори с най-трудните задачи. Ще постигнете отлични резултати там, където са важни знанията, опита и умението да сравнявате и анализирате фактите. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?