71

Неочаквани пари за една зодия, друга стяга багажа

ОВЕН

Опитайте се да запомните всички интересни идеи, които ще ви хрумнат в началото на деня. Те ще бъдат смели и необичайни, възможност да ги реализирате си ще ви се отвори в близко бъдеще. Вероятни са парични постъпления, като някои от вас ще получат забавено заплащане за свършена преди време работа.

ТЕЛЕЦ

Днес никой няма да се справи по-добре от вас с решаването на важни въпроси. Ще се справите с проблемите, които ви тормозят и ще приключите с дела, които отдавна сте започнали. Денят е подходящ да се занимавате с документи и държавни институции. Тук няма да възникнат трудности. 

БЛИЗНАЦИ

Не започвайте деня със сериозни дела и важни разговори. Благоприятното време за това ще дойде малко по-късно. Ще имате възможност за комуникация със стари познати, от които ще получите полезна информация. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят.

РАК

Днес решаването на сложни задачи ще е лестно за вас, така че се възползвайте от моментната ситуация. Не следвайте утъпкания път, а се опитайте да намерите своя към целта. Това ще ви спести енергия и време. Освен това ще научите нещо, което определено ще ви бъде полезно. 

ЛЪВ

Не си губете времето за дреболии. Събитията могат да се развият бързо, но това няма да доведе до сътресения. Запазете спокойствие и хладнокръвие и не се притеснявате, ако нещо не върви по план. Някои от вас ще се нуждаят от способността да импровизират и бързо да се ориентират в ситуацията. 

ДЕВА

Запасете се с търпение и се постарайте да избегнете конфликти. Малко хора ще ви разбират правилно веднага и ще се наложи да обяснявате повече от веднъж това, което ви се струва очевидно. Внимавайте от кого търсите подкрепа. Вероятността да ви откажат директно или да ви заблудят е голяма.

ВЕЗНИ

Съсредоточете се върху това, което ви изглежда интересно. Интуицията ще ви подскаже в какво ще успеете, с какво да се захванете първо и какво да отложите. Бизнес отношенията ще се променят към по-добро, ще разбирате по-добре колегите си, а ръководството ще обръща повече внимание на идеите ви. 

СКОРПИОН

Опитайте се да общувате повече с различни хора. Днес това ще бъде особено полезно. Ще получите важна информация навреме и ще научите нещо, което ще се окаже изключително ценно. Първата половина на деня е възможно да е по-натоварена. Ще обсъждате работни въпроси с хора, които ще помогнат за решаването им. 

СТРЕЛЕЦ

Не се обезсърчавайте, ако нещо се обърка на сутринта. По това време недоразуменията и дребните трудности няма да могат да бъдат избегнати. Вероятни неприятни съвпадения. Но сериозни проблеми няма да възникнат и всички трудности скоро ще останат в миналото. Бъдете оптимисти.

КОЗИРОГ

Не отлагайте трудни и неприятни неща. С тях е добре да се заемете сутринта. Този момент ще бъде по- благоприятен и бързо ще се справите с всичко. Хора, с които не сте се разбирали, могат да предложат подкрепа. По-късно ще е необходимо да се съсредоточите върху текущи задачи, изискващи концентрация и точност. 

ВОДОЛЕЙ

Действате решително. Днес това е особено важно, за да успеете. Няма да има непреодолими бариери пред целта и бързо ще се справите с малките проблеми. Ще бъде лесно да намерите и подкрепа, ако е необходимо. Вашите идеи ще харесат и мнозина ще искат да участват в тяхното изпълнение. 

РИБИ

Добър ден за пазаруване и приключване на транзакции. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си. Тук нейните насоки ще бъдат верни.  Денят е подходящ за работа с документи, свърани с държавните организации. Сложните правни въпроси ще бъдат решени за вас. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?