1553

Неочаквани пари за една зодия, друга решава важен проблем

Късмет тази събота!

 

ОВЕН

Добър ден за спокойно обмисляне на някакъв важен въпрос и вземане на решение за план за действие. Обърнете внимание на възможностите, които се откриват. Ще разберете как да постигнете целта си възможно най-бързо. Твърде рано е да обсъждате идеите си с други хора. Те могат да ви объркат. 

ТЕЛЕЦ

Денят е добър за общуване. Може да се помирите с тези, с които сте били в кавга или да възстановите някои стари връзки. Не трябва да посвещавате целия ден на скучни, дейности, колкото и полезни да са те. Романтична среща ще ви даде много положителни емоции. 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че, денят ще е напрегнат, няма да имате сериозни затруднения. Новини от далече ще ви накарат да промените плановете си и да отложите това, което сте мислили да направите. Това не трябва да ви ядосва, защото са вероятни необичайни срещи. Следобедът обещава приятни изненади за влюбените.  

РАК

Денят е идеален за това да подредите нещата си и да се отървете от ненужните вещи. Можете също така да се заемете с финансови въпроси и да решите за какво да похарчите парите си. Днес хората около вас са особено склонни да ви дават съвети, но не всички препоръки ще са полезни. 

ЛЪВ

Благоприятен ден. Вероятни са необичайни и много примамливи оферти. Възможно е хора от миналото ви да напомнят за себе си и отново да намерите общи интереси. Денят ви дава възможност да вземете решение върху какво да се съсредоточите в близко бъдеще. Разчитайте на интуицията си.

ДЕВА

Добър ден да приключите с дребните неща, които не сте успели да свършите. Добре е да решите някои организационни въпроси и да се справите с документацията. Работете самостоятелно, за да не се разсейвате. Денят е чудесен за вземане на решение за планове за бъдещето.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Работата ви ще изисква дейности, които могат да отнемат много време, защото ще е необходима концентрация и внимание към детайлите. Днес бързо ще запомняте новата информация, с ентусиазъм ще се заемате с трудни задачи и ще намирате нестандартни решения. 

СКОРПИОН

Приятен, интересен и вдъхновяващ ден. Ще получите изгодни оферти, които не трябва да  отказвате. Единствената област, в която е необходима предпазливост, е финансовата. Днес сте склонни към лекомислие и може да харчите повече пари за дреболии, както и да пазарувате, без да мислите.  

СТРЕЛЕЦ

Можете да се справите добре с почти всичко, с което се захванете. Днес звездите са на ваша страна и вие трябва да се възползвате от това, за да осъществите замисленото преди време. Ще се намерят хора, които охотно ще подкрепят вашите идеи и ще помогнат за тяхното изпълнение. 

КОЗИРОГ

Може да е трудно да се справите с емоциите, особено сутринта. Незначителни събития или дребни инциденти, на които не бихте обърнали внимание друг път, днес ще ви изглеждат сериозни и ще ви изнервят. Не всичко ще се получава добре, но настроението ви ще се подобри значително, когато постигнете първите си успехи. 

ВОДОЛЕЙ

Постоянството ще ви позволи да постигнете отлични резултати и да решите някои трудни въпроси. Не се страхувате от предизвикателствата и не отстъпвате пред препятствията. Това ще направи впечатление на другите. Дори тези, които не ви харесват, ще оценят действията ви. Денят ще ви донесе добри новини.

РИБИ

Благоприятен ден за разрешаване на важни въпроси и дела. Трудностите няма да ви плашат и спират. Винаги ще намирате начин да ги преодолеете. Ще получите подкрепа, а и опитът ви ще е полезен. Денят е подходящ за разговори за бъдещето и обсъждане на планове. Очаквайте парични постъпления. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?