4232

Неочаквани гости изненадват Девите, добри новини за Близнаците

ОВЕН

Спокоен ден, който ще бъде по-благоприятен за общуване, отколкото за работа. Все пак не оставяйте спешните задачи, защото последиците могат да бъдат неприятни. Много от вас ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес, към човек, когото не познавате добре.

 

ТЕЛЕЦ

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено критикуват чуждите планове. Очаквани пари няма да дойдат, затова внимавайте с разходите. 

 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще започне с добри новини и влиянието на положителните тенденции ще се чувства постоянно. В този момент не са изключени интересни бизнес предложения. Не рискувайте, като ги приемете веднага. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.

 

РАК

Днес влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера ще бъде осезаемо. Някои от вас ще успеят да постигнат нещо много важно или да решат проблеми, които са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани. Хора с влияние ще ви обърнат внимание.

 

ЛЪВ

Денят ще бъде спокоен, даже лежерен. Добър ще е за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да имате проблеми в комуникацията. Бързо ще бъдете разбирани и ще имате възможност за възстановяване на стари връзки. Покана ще ви изненада.

 

ДЕВА

Вероятни са промени към по-добро в деловите отношения. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които доскоро не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки. Неочаквани гости ще объркат плановете ви. 

 

ВЕЗНИ

Днес ще имате успехи в много сфери. В решаването на сериозен проблем ще проявите креативност и това няма да остане незабелязано. Предстоят ви приятни събития в семейството, а добри новини, ще зарадват както за вас, така близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.

 

СКОРПИОН

Днес не трябва да се доверявате на първото впечатление от нови познати. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, както и оферти, които веднага ще приемете с ентусиазъм.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате изключително много на интуицията си. Нейните подсказки ще бъдат точни и навременни. Вероятни са парични постъпления и то значителни суми. Не давайте пари назаем.

 

КОЗИРОГ

Не прибързвайте с решения относно работа и финанси. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Във всичко, което се отнася до личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.

 

ВОДОЛЕЙ

Денят може да започне с дребни битови разногласия. Бързо ще намерите решение, което да се хареса на всички и до сериозен конфликт няма да се стигне. Ще проявите търпение и деликатност, ще успеете да изгладите недоразуменията и да избегнете обидните думи. Всичко това ще ви изтощи, така че отделете време и за почивка.

 

РИБИ

Денят ще е спокоен и по-подходящ за ненатоварващи и рутинни дейности. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете неща, които преди са ви изглеждали изключително трудни. Кратко пътуване ще ви донесе много положителни емоции, особено ако тръгнете с любимия човек.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?