46

Неочаквана среща вълнува една зодия, Телецът започва на чисто

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Благоприятен ден за общуване. Лесно ще намирате подход към хората и ще извличате полезна информация от разговорите си с тях. Ще имате възможност да се срещнете с приятели, които ще споделят ценни идеи. Опитайте се да не поемате нови задачи преди да завършите започнатите.

ТЕЛЕЦ

Добър ден за стартиране на нещо ново. Със сигурност успехът няма да дойде бързо, затова не бива да губите ентусиазма си. Имате всички шансове да получите най-доброто. Мнозина от вас ще разчитат на опита, натрупан по-рано. Трудно ще се въздържате от спорове, но избягвайте конфликти.

БЛИЗНАЦИ

Днес често ще се изнервяте от дреболии и ще взимате присърце неща, на които не бихте обърнали внимание по друго време. Опитайте се да бъдете позитивни и да не се поддавате на провокации. Ако успеете, хората около вас ще станат много по-приветливи и весели. Вероятни са парични постъпления.

РАК

Решенията, които взимате днес, ще ви бъдат от голяма полза на по-късен етап. Ще забелязвате и най-дребните неща и  ще направите правилните изводи от наблюденията си. Денят е благоприятен за общуване. Добре е да приемете гости или да организирате малко домашно празненство. 

ЛЪВ

Днес ще ви се наложи да общувате много с различни хора. Всеки от тях ще е интересен по свой начин и ще научите доста неща. Не е изключено и запознанство, което ще бъде полезно от бизнес гледна точка. Може да се появят добри идеи за съвместна работа. Намерете време за почивка и развлечение. 

ДЕВА

Страхотен ден за справяне с финансови проблеми. Може да разчитате изцяло на интуицията си. Тя неизменно ще ви подсказва как да действате и какво да правите, за да постигнете по-бързо успех. Възможни са добри покупки и изгодни сделки. Останалата част от деня също няма да е лоша.

ВЕЗНИ

Опитайте се да не се притеснявате за дреболии днес. Всички възникнали проблеми скоро ще бъдат решени и дори няма да е нужно да полагате усилия за това. Съсредоточете се върху по-важните неща. Няма да може да постигнете значителен напредък, но все пак ще се приближете до целта. 

СКОРПИОН

Сутринта ще е чудесна за делови срещи. Не е нужно да правите нещо специално, за да покажете най-добрата си страна. Дръжте се естествено и спокойно и това ще бъде достатъчно. Втората половина на деня ще трябва да посветите на по-полезни дейности. Вечерта ще романтична и приятна.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще започне страхотно. Ще успеете да постигнете някои важни цели. Обстоятелствата ще са благоприятни и вие трябва да се опитате да извлечете максимума от всяка ситуация. Следобедът ще е по-неприятен. Възможни са забавяния с плащания, а някои споразумения могат да бъдат нарушени. 

КОЗИРОГ

Първата половина на деня ще бъде интересна. Вероятни са неочаквани срещи и приятни изненади. Ще имате шанс да поправите някои стари грешки. По-трудните времена ще дойдат по-късно. Може да се възползвате от предложената ви подкрепа. Вечерта ще ви зарадва с дългоочаквана среща.

ВОДОЛЕЙ

Ако имате планирани важни неща за този ден, бъдете готови, за разочарование. Няма да е възможно да бъдат приключени бързо. Вероятността да се изнервите и да направите сериозни грешки е голяма, затова се съсредоточете и не действайте емоционално. Избягвайте претоварване и се грижете за здравето си. 

РИБИ

Имате невероятна харизма и хората ще са привлечени от вас. Ще създадете нови познанства и ще общувате с тези, чиито интереси и възгледи за живота се различават от вашите. Както делови, така и романтични връзки могат да започнат днес. Много ще зависи от това дали ще поемете инициативата. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?