1939

Неочаквана развръзка: Дъщерята на Шарлопов задмина майка си по... СНИМКИ

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов - Бояна се радва на много специален момент като майка. Тези дни блондинката сподели с последователите си в социалните мрежи, че е настъпил много важен момент, който тя е чакала с нетърпение - завършването на втората й дъщеря.

Наследницата ѝ, освен по образование, е на път да я задмине и по красота, показват снимките от бала.

"Дойде момента за завършването на Стефи. Моята прекрасна втора дъщеря! Гордея се с теб и съм много щастлива, че избра да продължиш делото на баща ти и спечели стипендия в най-престижния университет за туризъм в Швейцария - Hotel Institute Montreux! Върви през живота си с високо вдигната глава, слънчева моя Стефи! Обичам те!", пише Шарлопова в профила си.

Освен Стефани, милионерката е майка на още 3 деца - пълнолетната Бояна и близнаците Георги и Илия, които са все още в основното училище. А най-голямата дъщеря на Стефан Шарлопов - Ева, която е от първия му брак с Катя, пое бизнес империята на баща си.

Припомняме, че след като един от най-богатите българи си отиде внезапно през 2018 г., без да има здравословни проблеми. И днес, въпреки че като 25-годишна, Бояна е баба на цели две бебета - Явор и Мария Магдалена, чиято майка е първородната дъщеря на Стефан Шарлопов - Ева, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Таня

Таня

29.06.2022 | 07:45

Голяма новина,на милионерката и завършила дъщерята и сега с готовите пари ще учи в Швейцария и къде е новината ?

Отговори
0 0
Българин

Българин

28.06.2022 | 20:22

Бонбонче

Отговори
1 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?