71

Неочаквана промяна за Везните, романтична среща очаква Стрелците

ОВЕН

Денят ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата и приятни срещи. Възможно е да се появи възможност да разрешите някои стари проблеми или да намерите отговори на въпроси, които тревожат вас и вашите близки. Възможни са непланирани пътувания, които ще продължат повече от очакваното.

ТЕЛЕЦ

Денят ще е благоприятен за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре и няма да е трудно да се разбирате с нови познати. Трябва да внимавате с парите. Вероятни са непланирани разходи и досадни загуби. Преди да предприемете сериозни покупки, се убедете, че наистина ви трябват.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви един емоционално натоварен ден. Каквото и да сте планирали за днес, опитайте се да не бързате много. Би било много по-добре да действате спокойно и внимателно да обмисляте всяка стъпка. Много от вас ще се възползват от съветите на стари познати. Покана за събитие ще ви развълнува

РАК

Възможно е днес да възникнат непредвидени трудности, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Вероятни са забавяния в работата, но няма място за притеснение. Много скоро ще постигнете желания резултат. Денят ще е подходящ за срещи с любими хора и започване на нов проект.

ЛЪВ

Не се разстройвайте заради дребни недоразумения в началото на деня. Те много скоро ще останат в миналото и няма да имат никакви неприятни последици. Въпреки това е по-добре да не започвате обсъждане на важни въпроси в този момент и да не повдигате теми, които са предизвиквали сериозни разногласия. 

ДЕВА

Денят ще е благоприятен за общуване. Лесно ще се разбирате с околните и ще направите добро впечатление дори на тези, които са недоброжелателни към вас. Възможни са неочаквани срещи. Новите познати веднага ще харесат идеите ви и ще ви предложат помощ за осъществяването им. 

ВЕЗНИ

Денят едва ли ще мине спокойно. Възможно е неочаквано събитие да ви накара да промените плановете или приоритетите си, а намеренията ви да се променят поради новини, получени отдалеч. Интуицията ще ви подскаже какво трябва да направите, а вие  ще действате бързо и решително.

СКОРПИОН

Грижите ви днес ще бъдат повече от обикновено. Умората може да ви налегне още в средата на деня, но кратка почивка ще бъде достатъчна да възстановите силите си. По-добре е да не се занимавате с важни дела в следобедните часове. Вечерта е подходяща за поемане на инициатива в романтичните отношения.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде благоприятен. Няма да бъде трудно да постигнете успех. Много от вас ще имат късмет в бизнеса и ще сключат изгодни сделки. Възможни са необичайни запознанства и срещи, които ще ви направят силно впечатление. Вечерта може да избирате между среща с приятели или романтична среща. 

КОЗИРОГ

Денят ще е идеален за всякакви дейности. Няма значение дали искате да се съсредоточите върху нещо познато или да поемете напълно ново предизвикателство. Няма да имате разногласия с близките си, а с новите си познати бързо ще се споразумеете за всичко, ако го искате.

ВОДОЛЕЙ

Денят не е подходящ за решаване на въпроси, свързани с пари или някакво ценно имущество. Много от вас днес ще бъдат склонни към лекомислие по отношение на финансите, което може да доведе до досадни загуби. В останалите области няма да имате затруднения.

РИБИ

Денят най-вероятно няма да протече така, както сте очаквали, но определено ще бъде интересен и ще ви зарадва. Приятни изненади очакват тези от вас, които тръгват на пътешествия и няма значение дали някой ще ви прави компания. Възможни са необичайни запознанства, от които ще започнат приятелства или романтични връзки. 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?