Следвайте ни

Неочаквана печалба и сладка победа за 4 зодии

viber icon

В понеделник действията ви в голяма степен ще зависят от това какво сте направили или пропуснали в неделя. 

Днес ограниченията ви ще дойдат от факта, че ще трябва да се съобразявате с други хора: роднини, колеги или приятели. Индивидуалността и самостоятелността в действията ви днес ще мине на заден план. В понеделник ще бъде важно какво вие правите за другите хора, а не какво те правят за вас. Днес ще бъде важно да се научите да бъдете благодарни за това, което имате. Ако смятате, че сте натоварени с твърде много проблеми, че живота ви е труден, вие все още не знаете какво идва в бъдеще за вас. Не пиша, че ви чакат по-лоши времена, а че трябва да оценявате това, което имате в момента.

В понеделник много неща ще зависят и от умението ви да общувате с хората около вас. Не си позволявайте грубости, нетърпеливост или прояви на негативни емоции. Отговорът спрямо вас ще бъде същия и дори по-неприятен. Като цяло днес по-малко говорете, повече слушайте или поне сложете мярка на думите си. 

 Овен

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Телец

Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение в понеделник. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Близнаци

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Възможно е денят да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Раците днес. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Лъв

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Избягвайте рискови операции с пари. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

 
Дева

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Силно успешен ден, подчертаващ, че Девите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Везни

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Везните. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. През понеделник внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Възможно е денят да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

Денят бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Близките също желаят да им отделите от времето си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в понеделник. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Бъдете активни в спорта. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие.

Козирог

В понеделник за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ден ще е печеливш. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Водолей

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Денят ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Риби

Денят ще е благоприятен за самооценка. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Отделете време за семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

източник: dunavmost.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?