1939

Неочаквана оферта за две зодии, друга да внимава с парите

ОВЕН

Каквото и да планирате да правите днес, опитайте се да не бързате. Денят може да донесе трудности, но не трябва да се съмнявате, че ще се справите с тях. Ще можете да получите подкрепата на влиятелни хора или да намерите съюзници, на които можете да разчитате при всякакви обстоятелства. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е неспокойно. Бъдете готови да правите няколко неща едновременно. Това ще е единственият начин да успеете с всичко, което сте планирали. Някой близък може да има нужда от помощта ви. Ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията и да му дадете съвет.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня може да се притеснявате за дреболии и да се тревожите за неща, които в други моменти не бихте взели присърце. Често ще се разсейвате и трудно ще се съсредоточавате. Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с любими хора.

РАК

Добър ден за поемане на инициатива. Ще се справяте отлично с решаването на работните задачи, възможен е успех и в обучението. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с хора, с които доскоро не сте намирали общ език. Някои от вас дори ще се сприятелят със скорошни съперници. 

ЛЪВ

Ще ви е трудно да съберете мислите си в началото на деня. Ще има повече задачи, отколкото сте очаквали и ще трябва да се справите с много от тях бързо. Ще намерите начин да поемете контрол над ситуацията, въпреки че това ще изисква усилия. Очаквайте предложения по отношение на работа или бизнес. 

ДЕВА

Опитайте се да не преуморявате и избягвайте стресови ситуации. Денят ще се развие добре, ако не се изнервяте и не се опитвате да свършите всичко. Няма да е необходимо да се справяте сами. Около вас винаги ще има хора, които ще са готови да ви помогнат. Може да се появят добри идеи за почивка.

ВЕЗНИ

Денят ще е благоприятен за общуване. Ще се изненадате колко лесно ще намирате общ език с новите си познати. Не са изключени и романтичните трепети, като почти веднага ще стане ясно, че симпатията е взаимна. Неочаквани парични постъпления, ще ви позволят да купите някои необходими вещи.

СКОРПИОН

Тъй като няма да си губите времето напразно, ще може да свършите повече неща от планираните. На много от вас ще се наложи да се намесват в делата на други хора. Постарайте се да не обидите никого и да не нараните нечии чувства. Следобед ви очакват приятни изненади.

СТРЕЛЕЦ

Чудесен ден за разговори, срещи и обсъждане на сериозни въпроси. Ще успеете да установите приятелски отношения с онези, с които не сте намерили общ език и сте се карали по някаква причина. Интуицията ще ви подскаже какво очакват другите от вас и ще може да ги изненадате приятно. 

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде благоприятно от финансова гледна точка. Вероятни са парични постъпления или успешни покупки. Може да има добри новини относно важни работни проекти. Някои от вас ще получат примамливи предложения за сътрудничество, което ще увеличи доходите им значително. 

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за решаване на трудни проблеми. Ще се справите добре с това, което ви е притеснявало и ще успеете да довършите неща, за които сте положили не малко усилия. Вероятни са необичайни срещи и запознанства. Възможно с необичайно предложение за работа да започне нов етап в кариерата ви. 

РИБИ

Трудно ще може да се съсредоточите в началото на деня. Някой около вас може да се нуждае от помощ и ще трябва да изоставите задачите си, за да го спасите от трудна ситуация. Не са изключени дребни недоразумения, които ще ви разстроят за дълго време. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?