46

Неочакван проблем за Скорпиона, две зодии получават добри новини

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Малко вероятно е денят да мине без разногласия и спорове. Те обаче често ще се оказват полезни и ще ви помагат да се ориентирате в трудни ситуации, както и да изберете най-доброто от няколко възможни решения. Вслушвайте се внимателно в думите на другите и извличайте максимална полза от тях.

ТЕЛЕЦ

Вие сте енергични и решителни. Готови сте да действате решително, за да постигнете целите си. Предпазливи сте и не поемате излишни рискове. Разговорите с приятели са вдъхновяващи и полезни. Чувствате тяхната подкрепа във всичко и знаете, че няма да останете сами в трудностите.

БЛИЗНАЦИ

Прекрасен ден, ползотворен и интересен. Днес сте особено изобретателни, ще имате много разумни идеи, които могат да бъдат реализирани незабавно. Приятели и познати са готови да подкрепят вашите начинания. Денят е подходящ за закупуване на полезни неща. Вечерта ще ви зарадва с добри новини.

РАК

Първата половина на деня ще бъде интересна и благоприятна. Тя ще е подходяща и за нови начинания. Бързо ще се ориентирате как да действате, за да постигнете целите си. Добре разбирате какво искат околните и винаги ще намирате точните думи. Няма да пропуснете възможността да увеличите доходите си.

ЛЪВ

Склонни сте да надценявате възможностите си, затова днес не бързайте и внимавайте с взимането на решения. Имайки това предвид, ще избегнете разочарование и напразни надежди. Каквото и да предприемете, опитайте се да доведете докрай започнатото. Вечерта релаксирайте в компанията на любими хора.

ДЕВА

Не винаги ще е възможно да се справите с нещата толкова бързо, колкото бихте искали. През първата половина на деня са възможни неприятности и досадни инциденти. Всички трудности, които възникват, ще са преодолими, а наблизо ще има хора, които ще са готови да ви подкрепят.

ВЕЗНИ

Опитайте се да не губите спокойствие, без значение как ще протича денят ви. Едва ли ще бъде лесно, но ако сте внимателни и съобразителни ще реализирате намеренията си. Разчитайте и на опита си. Той ще помогне за решаването на проблемите и за намиране на правилните отговори. 

СКОРПИОН

Денят няма да бъде напълно безоблачен, но определено ще имате шанс да успеете. Чувствате се свободни и вдъхновени да се заемете с нещо ново. Бързо ще разберете как можете да постигнете целта. Добре е да разчитате и на подкрепата на близките си. Вероятни са парични приходи.

СТРЕЛЕЦ 

Дипломацията и тактът ще ви бъдат полезни днес. Ще има много причини за разногласия, но не се карайте с никого и не влизайте в безсмислени конфликти. Миролюбието и доброжелателността ви правят особено привлекателни. Със сигурност някой ще има желание да ви опознае по-добре и да се сприятели с вас.

КОЗИРОГ

Страхотен ден за бизнес преговори. Той обаче е подходящ и за обсъждане на важни лични въпроси. Днес ще намирате убедителни аргументи и ще обяснявате сложните неща по такъв начин, че да станат ясни за всички. Хора, които са се съмнявали във вашите знания и таланти, ще повярват в тях. 

ВОДОЛЕЙ 

Няма за какво да се притеснявате днес. Решаването на трудни въпроси ще бъде много по-лесно от друг път. А и винаги ще се намери някой, който да предложи помощта си. Не бъдете горделиви и се възползвайте от нея. Денят ще бъде особено благоприятен за влюбените, които ги очакват незабравими мигове.

РИБИ

Отново ви очаква не лесен ден, през който със сигурност ще постигнете целите си, но с цената на много усилия. Препятствията ще преодолеете благодарение на упоритостта и отговорността си. Личните отношения ще се развиват хармонично, а вечерта може да отдъхнете в компанията на приятели.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?