49

Неочакван обрат в "Ергенът" след две целувки и ударна доза страст

Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ тази седмица по bTV. В сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на бурни емоции, болезнени откровения и две целувки, които ще предизвикат изненадващ обрат във взаимоотношенията между участничките.

В сряда вечер (22 март) вечерният коктейл ще протече по нови правила, а момичетата няма да имат право да прекъсват срещите на Евгени в градината на имението. В откровен разговор с виртуоза една от претендентките ще бъде откровена до болка и ясно ще заяви неодобрението си към постъпката му по време на бала да пренебрегне „ученичките си“ и решението му да подари розата, предназначена за някоя от тях, на Валерия. Каква ще бъде реакцията на Евгени и дали „смелостта“ на девойката няма да предизвика сълзи от разочарование в очите ѝ?

По време на коктейла музикантът ще предприеме изненадващ ход и ще се настани между две от най-изявените претендентки за сърцето му. Има ли конкретна цел неговата постъпка, ще стане ясно в сряда от 21:00 ч. по bTV, когато зрителите ще станат свидетели и на едно неочаквано извинение. Вечерта ще завърши с поредната инфарктна Церемония на розата, в която харизматичният „ерген“ на България ще трябва да избира между две от най-близките приятелки в имението.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ей, аман

Ей, аман

22.03.2023 | 09:01

от простотия, разврат, уличници и педа.ли. Нечистоплътния, алчен, грозен арменец това може да сътвори. Няма ли кой да го утрепе?

Отговори
2 0
Възмутен

Възмутен

21.03.2023 | 15:30

Няма ли кой да спре тая просотия ?!

Отговори
9 0
Простак

Простак

21.03.2023 | 15:31

Сакън ! А ние какво да правим?

Отговори
3 4

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?