1939

Неочакван обрат: Тежка битка и първа победа в „Игри на волята" изправи зрителите на нокти

На Арената на “Игри на волята: България” Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха едни срещу други в изтощителна битка, за да запазят племената си цели. На щафетен принцип състезателите се впускаха в морето, гребяха с каяк и пренасяха тежки 25 или 45-килограмови торби на ръце, за да достигнат до финалния лабиринт. Супергероите се доказаха за първи път в номинационна битка, а победата им гарантира, че са в безопасност поне засега.

 
Аспарух се превърна в същинска котва за Непобедимите, а неговото затрудняване в пренасянето на тежкия чувал струваше на племето забавяне от 3 обиколки.

 
Останалите състезатели не успяха да наваксат огромното изоставане, поради което ще се изправят очи в очи с водещата Ралица на племенен съвет, пише dariknews.bg. Аспарух призна, че е виновен за загубата и помоли съотборниците си да бъде номиниран от тях.


След трепетно очакване Алекса и Елица се събраха на Арената, макар и в различни племена. След финала на битката Алекса открито конфронтира мъжете от Непобедимите, след като разбра, че са изпратили любимата му в битка за спасение миналата седмица. Той отсече, че големите мъже трябва да пазят малките момичета, което спечели одобрението не само на неговото племе, а и на Безстрашните.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Задължително

Задължително

29.09.2022 | 17:38

Ли трябва да има подробни доклади за тази глупост . Който я гледа си знае който не иска да я гледа ням нужда да чете за нея в сектор за лайфстайл където не е място за това .Тази по...мия е засектор глупости или любопитно от тъпите шоу програми.

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?