71

Неочакван обрат! Сузанита хвърли нова бомба за гаджето и бебето СНИМКИ

Събитията в личен план при Сузанита се развиват скорострелно и непрекъснато сме свидетели на обрати. В рамките на месец тя показа бременно коремче и фотосесия с бъдещия баща, а след това изтри кадрите и заговори за раздяла с Марк. 

След броени дни тя поднася нова порция изненади и обрат в отношенията с гаджето си. Щерката на Орхан Мурад, която се закани да съсипе незрящия си баща, изригна в Инстаграм със скандално стори. 

 

"Изправена съм за пореден път пред трудностите, които са непрекъснат спътник на всяка публична фигура, а именно жълтите медии. Но този път е по-различен от всеки друг, в който ми се е налагало да се справям със стотиците лъжи, с които се изпълва интернет пространството по мой адрес. Тиражираните псевдо новини по адрес на семейството ми, и не визирам родителите ми, а Марк и бебето, което очакваме. Искам да прекратя спекулациите тук и сега за това, че обвинихте Марк за всичко. Марк е страхотен човек, както повечето от вас знаят. Няма изневери от никоя страна, няма издънки, нито нищо подобно. Не нападайте никого без да знаете какво се е случило, съдейки по социалните мрежи", гласи последното откровение на Сузанита в Инстаграм. 

 

Тя сподели и снимка с Марк, с която доказва, че двамата са отново заедно и всички проблеми са захвърлени назад в миналото, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Това

Това

30.06.2022 | 00:34

човешко същество ли е?

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?