49

Неочакван обрат след Хелс Китчън: Секси Андреа налази любимец на Гала СНИМКА

Секси нидерландката Андреа, която разпалваше горещи страсти в Hell's Kitchen, изненада с  горещ флирт със свой колега, пише HotNews. Блондинката с пищни форми, които често обича да демонстрира на голо в социалните мрежи е в опасна близост с кулинарния ас на Гала в "На кафе" шеф Никола Симеонов, който е финалист от втория сезон на Hell's Kitchen.

"The real winner of HK season 2  chefnikola_ It was nice meeting you", написа Андреа в Инстаграм, където публикува снимка с чаровника. Същият кадър се появи на момента и в профила на Никола, който обаче даде повече яснота на очевидно небрежната им среща. "Разхождаш се в парка, и кой да видиш! Андреа, заобиколена от тълпа деца, чакащи снимка. Е, наредих се и аз", пише той. Фенките му обаче побързаха да омаловажат дамата, като започнаха да задават въпроса "Коя е Андреа?".

За личния живот на Андреа не се знае много, както и за този на Никола. Но от негова снимка от преди седмица се вижда, че не е сингъл. На вечеря в лъскав ресторант, той споделя компанията на младо момиче, което най-вероятно е приятелката му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

30.06.2022 | 17:06

Няма ко да са лажем...таз цицореста нидерландка сака да пробва балгарски бахур пунежи си мисли чи е многу дубра вав кухнята, даржи да дукажи чи и ут бахури разбира, макар аку й гу пукажеш ша гу зяпа кат утървана и идеа няма да има ко е туй. Таз аку ни разведе някуй тарикат-пък на. Мисля дека саму за идна нощ чувек можи да си затвори очите зарад нея, ама повече....тцъ.гулям пожар ша е тази мума.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?