46

Неочакван доход за две зодии, Близнаците да не издребняват

Успешен да е денят Ви с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

В началото на деня е добре да се вслушвате внимателно в интуицията си. Благодарение на нея ще намерите отговорите, за които сте мислили дълго време и ще решите как да продължите. Обстоятелствата не винаги ще се развиват както искате, но благодарение на вашата изобретателност ще постигнете целта си. 

ТЕЛЕЦ

Много продуктивен ден. Подходящ е за довършване на започнати неща и за захващане с нещо ново. Не губете време с маловажни неща. Познати ще са готови да помогнат при решаването на най-важните въпроси. Те ще споделят страхотни новини или ще предложат нещо вълнуващо. 

БЛИЗНАЦИ

Не се вкопчвайте в дреболии и се опитайте да не се тревожите за недоразумения или неочаквани трудности. Всичко ще се нареди добре, ако останете оптимисти и действате, макар и рисковано. Денят е подходящ за дребни покупки. Не е изключено и получаване на подаръци. 

РАК

Опитайте се да гледате на нещата реалистично. Този ден ще се развие добре, ако не очаквате твърде много от него. Сутринта е идеалното време за започване на нещо ново. Роднините с готовност ще ви помогнат, ще подкрепят вашите идеи. По-късно ще дойде време за семейни събития.

ЛЪВ

Този ден ще донесе добри идеи и ще отвори възможности, които не бива да пропускате. Той е идеален за поемане на инициатива в бизнеса, личните отношения или творчеството. Ако имате нужда от помощници, лесно ще ги намерите. Не е изключено началото на романтична история. 

ДЕВА

Ако сте планирали много дейности, започнете да изпълнявате плана си от сутринта. Особено успешна ще бъде първата половина на деня, която е подходяща за сериозни дела и важни срещи. Пътуванията ще се увенчават с успех, независимо колко далеч решите да отидете. 

ВЕЗНИ

Първата половина на деня е идеална за среща със стари приятели и прекарване на време с тези, които са ви скъпи. Ще има възможност да поговорите за нещо интересно и важно. Ще останете приятно изненадани колко добре сте разбрани. Възможни са неочаквани подаръци, романтични изненади. 

СКОРПИОН

Денят може да бъде доста изтощителен. Склонни сте да надценявате силите си и да поемате няколко неща наведнъж, без да сте мислили дали може да ги доведете докрай. Обстоятелствата не винаги ще се развиват точно така, както бихте искали. Вечерта обещава необичайни срещи и запознанства.

СТРЕЛЕЦ

Започнете деня с хубави неща. Ще имате време да приключите с всичко, ако не си го губите. Няма да са необходими много усилия, за да се справите с това, което преди ви е изглеждало трудно. Някои от вас ще имат възможност да научат нещо полезно, от което скоро ще се възползват. 

КОЗИРОГ

Началото на деня може да бъде объркващо и неприятно изненадващо. Възможно е да възникнат неочаквани събития, заради които ще трябва да промените плановете си, да отложите някои неща и да направите други. Няма нужда от паника - бързо ще се ориентирате и ще разберете как да действате. 

ВОДОЛЕЙ

Опитайте се да мислите позитивно и да търсите причини да сте щастливи. Как ще се развие този ден до голяма степен ще зависи от това дали ще гледате оптимистично на нещата. Роднини могат да помогнат тук - общуването с тях ще ви зарадва. Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с пари. 

РИБИ

Струва си да покажете решителност и постоянство. Именно благодарение на тези качества днес ще постигнете това, към което се стремите. Ще бъде лесно да учите, бързо ще запомняте всичко, което може да ви бъде от полза. Наблюдението, вниманието към детайла ще ви позволи да избегнете грешки. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?