46

Ненчо Балабанов влиза в "Капките" с 11-годишен талант от Пловдив

Ненчо Балабанов се готви за нов триумф в „Като две капки вода“ в дует с 11-годишен пловдивски талант от „Арт Войс Център”.

Актьорът, който победи безапелационно в третия сезон на тв шоуто, репетира усилено с четвъртокласника Георги Димкин за предстоящото благотворително издание, което се провежда съвместно с UNICEF-България.

Двамата вече са си разпределили куплетите на песните, които предстои заедно да изпеят, и изпипват последните детайли по сценичното си поведение, с което ще имитират известни световни звезди.

Георги Димкин и Ненчо Балабанов си паснаха идеално от първата минута и подготвят вълнуващи изненади за публиката и журито на шоуто, което тръгва в неделя вечерта по NOVA.

Георги пее от 4-годишен, а вече развива стремително и другите си музикални таланти. Първоначално свири на цигулка, а в момента изпълнява все по-сложни композиции на пиано и китара. Постъпва в „Арт Войс Център“ при вокалния педагог Руми Иванова преди 5 години и школата се оказва мечтаното място за разгръщане на дарбите му. 

Четвъртокласникът казва, че харесва почти всякаква музика, но най-дълбоко го докосват българският поп и рок. Черпи вдъхновение от Графа, Бон Джоуви, Майкъл Джексън, Елтън Джон и Фреди Меркюри.

В свободното си време Георги обича да спортува. От невръстните си години се занимава и с конна езда. Играе тенис, баскетбол и шах. Често рисува или пък създава образи с фотоапарата. Любимите му места за разходка в Пловдив са Стария град, Гребната база и Римския стадион.

11-годишният талант е убеден, че всичко се постига с желание и усилие, а в Капките ще има възможност и да провери на дело житейската си максима.

Тази година три от осемте деца, които участват в благотворителния мини-сезон в дуети с родни звезди, са възпитаници на „Арт Войс Център“.

Другите две са 11-годишната Елена Василева и 10-годишната Елизабет Кирова, които ще се качат на сцената на музикалното риалити съответно с ДесиСлава и Люси Дяковска.

Специалното издание Капките се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната.

Водещите на мини сезона ще бъдат трима. Неотразимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще бъдат в компанията на Ани Салич.

Сред звездите, които ще участват са също Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова и Вики Терзийска.

На масата на журито ще седнат продуцентът Магърдич Халваджиян, тв водещият Николай Дойнов, председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.

Първият концерт на живо на 12 февруари (неделя) ще е под надслов „Закрила за всяко дете“ и ще обърне сериозно внимание на темата за емоционалното и физическото насилие над децата.

Със средствата от sms гласовете на зрителите от първата вечер УНИЦЕФ ще подкрепи директно 300 деца и 250 родители в трите детски центъра „Зона ЗаКрила“ и ще работи по превенция на насилието с още 1800 деца в България.

В понеделник (13 февруари) каузата ще бъде посветена на децата, които не могат да говорят, за да получат шанс да общуват и да учат.

Във финалната вечер на „Като две капки вода за всички деца“ на 14 февруари каузата ще бъде насочена към най-малките и ще носи името „Най-добър старт за всяко дете“.

Целта е да бъде обърнато внимание освен на физическото здраве и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее.

Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти.

Известната пловдивска школа „Арт Войс Център“, основана от музикалния педагог Руми Иванова през 2014 г., вече се наложи като еталон за вокално майсторство и люлка на таланти, които печелят популярност и у нас и в чужбина.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
И таракчи

И таракчи

07.02.2023 | 18:50

Пуснете, наистина да станат много таланти....!

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.02.2023 | 18:19

УСПЕХ НЕНЧО

Отговори
2 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?