Нели Петкова смени Анелия

Нели Петкова вместо Анелия предпочете за края на 6-месечното си турне Миро. След като половин година обикаля из страната под купола на цирк „Балкански", за да представи първия си албум, певецът се появи в нашумяло пловдивско заведение, за да изпълни парчетата от „оМиротворен". Вместо Анелия за дуета „Завинаги" микрофона хвана Нели Петкова от „Шоуто на Слави". Двамата импровизираха доста сполучливо и обраха овациите на клиентите на заведението.

Вечерта бе открита от Румънеца и Енчев с продуцираната от тях дамска група „Какао". Четирите екзотични красавици, облечени в сексапилни черни тоалети, изпълниха няколко парчета със и без помощта на Румънеца и бъдещия татко Енчев, очакващ второто си дете. Миро в комплект с двете си танцьорки Ралица и Ваня взриви претъпкания до откат бар с хитовете си.

След като публиката оцени по достойнство дуета на Миро и Нели, те поздравиха всички присъстващи дами с „Колко ми липсваш". А развеселен фен на певеца след настоятелни молби успя да си изпроси пеене „на ушенце".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?