Следвайте ни

Нека му е лошо! Зуека ще харчи 1 милион в Испания

viber icon

Зуека, който неотдавна напусна България заедно със семейството си и се пресели в слънчева Испания, е натрупал 1 милион лева спестявания, твърди "Уикенд". Благодарение на впечатляващата сума актьорът може спокойно да преживява без притеснения за утрешният ден заедно със съпругата си Ани Вичева и малкият им син Стефан.

За изненадващото бягство на Зуека се разбра от негово интервю неотдавна. В него комикът призна, че от три месеца се е изнесъл от страната и няма никакви планове да се завръща отново тук. Освен на почивка или гости при приятели и роднини. Повод за крайното му решение е разочарованието от ставащото в страна.

„От 31 години у нас почти нищо не се промени. Има някакви неща, но те са дребнички. Главното, същественото, което трябваше да промени живота на българите, не се е случило. Ние сме най-бедната страна, страната, която не се чува никъде, която винаги ще слугува и за народа ще е много лошо, не за управляващите. Ясно е защо”, проплака разочарованият актьор.

Зуека отказа да каже къде е новото му убежище. Уточни единствено, че в новата му родина има закони, които се спазват, а политиците не са толкова крадливи. Макар и на 56 години, Василев избира бягството в чужбина, за да осигури по-добро бъдеще за малкият си син Стефан. Малчуганът вече е записан в първи клас и след седмица започва училище, похвали се гордият татко.

Близки на актьорът разкриха, че актьорът и семейството му са се преселили в Испания. Там от години живее сестрата на съпругата му Анна Вичева. За нито един от тримата смяната на мястото не е шок. Те и до момента почти всяко лято са в испанското градче на гости. Така е и тази година, с разликата, че след почивката забравят да се върнат обратно.

Месеци след съдбовното решение, семейството на Зуека гледа и към нови проекти. Съпругата му вече оглежда помещение в центъра на града, където да открие ресторант. Комикът от своя страна денонощно се забавлява рисувайки картини. Страст, която открива у себе си по време на пандемията и необходимостта да стои постоянно затворен у дома. Макар и самоук, Зуека има истински талант, а картините му се продават като топъл хляб, защото наистина са много добри. Самият актьор се похвали, че има над 310 готови платна, 260 от които вече са продадени. Клиенти са му българи от САЩ и Западна Европа. Според запознати цената на всяка картина е между 1000 и 3000 лв. Така само от хобито си Зуека успява да си докара за една година близо половин милион лева. Извън заплатата като водещ.

Идеята да напусне България далеч не е спонтанна, твърдят близки до актьорът. Подготовката за емиграция започва още преди няколко години. За целта Зуека започва да разпродава имотите си. Първа на тезгяха е извадена къщата в софийското село Лозен. Тя бе и първото му семейно гнездо, след като се залюбиха с Ани Вичева. През 2013 г. за нея Василев плати близо 400 000 лева. Веднага след сделката последваха основен ремонт и ново обзавеждане, превърнали спретнатата къщурка в луксозно жилище. При раждането на сина им Стефан, актьорът и половинката му се преместиха отново в София, а къщата е изтъргувана за над половин милион лева. След като семейството взема решение да емигрира, апартаментът от 142 квадрата, в топ центъра на столицата също е шитнат. Според запознати цената е доста над половин милион.

Отделно Зуека има и доста солидни спестявания, които също ще са от полза в странство. Участието му в различни шоу програми, театрални постановки и филми му позволяват да натрупа завидно състояние. Огромна част от хонорарите му се плащат на името на фирмата му „Дрийм артист”. Само за миналата година комикът е заработил близо 360 хиляди лева, показват документите на фирмата. Подобни са сумите и за предните пет години.

Самият актьор и половинката му не са от най-разточителните. За това и само от хонорари за участия успяват да спестят солидна сума, разказват техни близки. С парите от продажбата на имотите и картини сумата набъбва до над 1 милион лв. Така щастливите емигранти в Испания може преспокойно да се радват напълно заслужено на живота, без да мислят за дребните грижи. И то със спестявания, изкарани с честен труд.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (13)

Асан

Асан

15.09.2021 | 05:29

Kurvi zbogom !

Отговори
1 1
Асан

Асан

15.09.2021 | 05:28

Ние сме бай бедната страна ама шута спестил 1 милион да грачи на телевизора :)))

Отговори
1 2
Лудия

Лудия

14.09.2021 | 21:35

Вие видяхте ли ги тия пари пребрихте ли ги прочие и сигорнили сте че са 1 милион

Отговори
3 2
Валя

Валя

14.09.2021 | 20:40

Ако посети Марбея да ми се обади и да му помогна за милиончето хаха .. ще го насоча кьде да инвестира

Отговори
1 15
Валя

Валя

14.09.2021 | 20:35

Хайде бе ,то царя на испания не харчи тия пари ,че Зуека .. От какво ще ги изкарва хаха ..

Отговори
2 2
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

13.09.2021 | 18:36

А бе лоша реклама нема, ама престанете вече с този сопол

Отговори
3 4
Шошо

Шошо

13.09.2021 | 15:51

В Испания един приличен апартамент от 90 кв струва 300хил евро. Няма да се радва дълго на милиона.

Отговори
7 4
Тони

Тони

13.09.2021 | 15:26

Ако имаше къде да отида също щях да напусна България

Отговори
13 4
Тони

Тони

13.09.2021 | 15:25

Ако имаше къде да отида също щях да напусна България

Отговори
7 2
Тони

Тони

13.09.2021 | 15:24

Ако имаше къде да отида също щях да напусна България

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?