Следвайте ни

Нечувани интриги и нов любовен триъгълник в "Откраднат живот"

viber icon

Интригите продължават да се заплитат с пълна сила при докторите от "Откраднат живот", а борбата за власт допълнително заплита ситуацията.

В желанието си да се добере до директорското място, доцент Мазов ще използва цялата информация, с която разполага, за да компрометира своите колеги.

В надпреварата за овакантеното място ще се впусне и професор Цонев, който все още се надява да се завърне на познатия и значим пост. Събирайки информация за Фотев, Васко отново ще успее да създаде интриги в болницата, които този път ще прераснат в измислен любовен триъгълник.

За други дилемата в емоциите ще бъде по-истинска от всякога – въпреки опитите си да намери път към доктор Хаджихристев, Кая отново ще се почувства изгубена. Дали разбитото й сърце ще потърси утеха на друго място?

Притеснен от изчезването на доктор Чилингирова, Тасев ще се опита лично да я открие и да разбере какво се случва с нея. Безизходната ситауция ще го провокира да заложи всичко на карта и да извърши немислимото, пише Стандарт.

Критични случаи с пациенти ще обединят врагове, бивши двойки и разколебани в доверието си колеги, напомняйки им за смисъла на човешкия живот. Дали лекарите ще успеят да се върнат към значимите отношения? Колко струва властта в „Св. Анастасия“?

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

jon bon

jon bon

23.11.2020 | 16:57

Голямата боза! Тъжните доктори! Евтим Милошев трябваше да се застреля още в първия сезон!!!

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?