Следвайте ни

Нечувана гавра с Кобилкина и Тонкин понеже свалиха цените СНИМКИ

viber icon

Наталия Кобилкина, известна като сексуално гуру и Юли Тонкин, който учи българите как да живеят успешно и щастливо, отнесоха жестоки подигравки в социалните мрежи заради общ мотивационен курс, който пуснаха с измислената цена от 4999 лева на "едва" 49 лева.

Почитателите на рускинята отдадоха безумно високата такса на правописна грешка и заподозряха хитра рекламна тактика за привличане на вниманието.

Други обаче не скриха разочарованието си от Кобилкина и я спукаха от подигравки. Сред най-яките гаври бе тази на водещия на "На кафе" Георги Блажев, който също обяви промоция на курса си "как да изпържим яйце". "Аз обаче ще изчакам редовната цена. Искам да ви подкрепя в тази криза. Прекалено сте добри да подарявате толкова знания и опит за жълти стотинки!", шегува се Здравко Федушев.

 

"Не мога да повярвам, че виждам това. Нали знаете колко са 5 хиляди лева, и колко качествени курса могат да се посетят с тази сума", пише Франческа Фелини. Кобилкина обяви и други намаления на доста солените си цени заради "черния петък", а "намаленията" й станаха хит в социалните мрежи, пише Шоу блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?