1553

Не закачайте тези 3 зодии, цупят се лесно

Внимавайте с тези три зодии. Лесно се палят, много лесно се и сърдят. 

Рак
Основната планета на този зодиакален знак е Луната. Тя отговаря за емоциите, така че Раците са много чувствителни. Те реагират остро на всичко, което ги обижда.

Ако човек е в добро настроение, той може да се шегува весело, да зарежда околните с оптимизъм, да споделя болката си и да изслушва събеседника. Но често всяко малко нещо Раците се възприемат като трагедия. Ако видят в думите ви „камък в градината си“, тогава те могат да се затворят в себе си и да спрат да общуват.

Причината за такава реакция на тази зодия се крие именно в тяхната уязвимост. Всяка дреболия може да бъде повод за негодувание. Понякога околните не разбират какъв точно е бил проблемът. Изглежда, че всички в компанията се шегуват и забавляват, а човекът изведнъж се обръща и си тръгва, без да обясни нищо. Раците никога няма да бъдат първите, които ще се помирят, дори ако са много притеснени от случилото се или се чувстват виновни. Когато емоцията е силна, те дори ще измислят план за отмъщение и последователно ще го изпълняват.

Дева
На пръв поглед Девите имат уравновесен характер, външно сдържани и земни, но в душите им кипи истински вулкан. Те са перфекционисти, които анализират всичко и постоянно се стремят към съвършенство.

Девите са второстепенни играчи, отличаващи се с търпение и сдържаност. Те са в състояние да създадат идеални условия за своите близки да работят и съществуват, предпочитат да не се конфронтират с другите и не изливат гнева си върху другите. Но ако представителите на този знак са обидени, тогава те не могат да дойдат на себе си дълго време, без да разбират несправедливостта и не е лесно да се прости. Девите никога не забравят причинената им болка. Ако преди това сте били приятел на такъв човек и между вас е минала „черна котка“, ще бъде много трудно да си върнете доверието. Девите веднага поставят нарушителя в „черния списък“ и е малко вероятно някога да бъдат изтрити от него.

Такива хора обичат реда и организацията във всичко. За да ги ядосате или обидите, е достатъчно да правите всичко хаотично, а не по план. Те се дразнят от необузданото поведение или проявите на интимност на обществени места.

Една от причините за недоволството на Девите е тяхната критичност. Те забелязват всякакви недостатъци в хората и се опитват да ги посочат или коригират. Това може да раздразни околните. А Девите искрено не разбират защо не искат да приемат критиките им.

Но самите Деви често стават инициатори на помирението. Това може да стане, когато се успокоят, осмислят и анализират случилото се. Представителите на този знак имат критичен ум и здрав разум, така че трябва да им дадете време да се охладят и да разгледат ситуацията от различни ъгли.

Скорпион
Хората, родени под знака на Скорпион, имат сложен характер. Те са много противоречиви: от една страна, могат да бъдат изключително откровени и внимателни, от друга, хитри и отмъстителни. Те не обичат да парадират с емоциите си и не са склонни да допускат външни хора в живота си, но, подобно на Раците, са силно чувствителни. В живота това са целеустремени и амбициозни хора, които могат буквално да газят.

Гневът, дразненето или провокирането на Скорпионите не си струва, рискувате да получите смъртен враг. Те могат да бъдат обидени по всякаква причина и ще скрият инцидента в паметта си за дълго време, като си го припомнят при подходящи обстоятелства. Скорпионите са едни от най-отмъстителните знаци на зодиака.

Отмъщението може да се промъкне след много години. Скорпионите помнят най-малките детайли и ако отдавна сте забравили за конфликта, тогава обиденият Скорпион се готви да удари. Понякога хората наоколо не разбират защо изведнъж идва такова отношение към тях.

Скорпионите са упорити, дори и да грешат, едва ли ще го признаят и ще се съгласят на компромис. Много е трудно да се разбере от какво е обиден такъв човек, тъй като той няма да се оплаква, считайки такова нещо под достойнството си, ще млъкне и ще се затвори в себе си.

Скорпионите никога не прощават предателството. Ако това се случи, вие ще бъдете окончателно изтрити от живота им. Така че не предизвиквайте ревността на любим човек, за да събудите интерес към себе си: това може да струва твърде много.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?