49

Не й дойде акълът! Щерката на Глория загърби майчините съвети и се натресе на...

Симона Загорова май не почита мнението на майка си - фолк звездата Глория, и е готова да й причини нова болка с неразумните си действия. Наш репортер научи, че пеещата щерка на Примата на фолка се крие малки и невзрачни хотелчета на родното Черноморие с мъж, който майка й категорично не одобрява. 

Симона обещала на Глория, че тази сага ще приключи и пред майка си отдавна вече не е с него. Уви, истината се оказа съвсем друга и колкото и да се опитва да се скрие, като отсяда в малки хотели и вечеря в обикновени ресторанти без наплив на хора, истината лъсна. 

Преди дни Симона е засечена с бащата на дъщеря й, с когото в момента се води разделена. Симона и Даниел обявиха раздялата си в началото на тази година, а запознати издават, че Глория е виновна за края на отношенията им. 

Примата на фолка не одобрявала Даниел Милушев, който така и не успял да завърши висшето си образование, но в същото време отказва да работи и разчита на финансите на Симона и благословията на богатата си тъща. И направила всичко възможно да ги раздели. 

Но изглежда раздялата е само фарс и замазване на очите на певицата, тъй като преди седмица двамата са били засечени да вечерят в непретенциозен ресторант в Несебър, а след това се отправили в местен хотел. А Глория е едва на няколко километра от тях в собствения си апартамент в Слънчев бряг, където явно Дани не е добре дошъл, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
dimitar

dimitar

21.08.2022 | 19:39

Услуги за селскостопански и индустриални инвестиции Нашата финансова институция има за цел да подпомага финансово фермерите, като им предоставя финансиране. офертите са налични от 10 000 евро до сума от 5 000 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на изплащане до 30 години. Свържете се по имейл. [email protected]

Отговори
0 0
Замбол

Замбол

21.08.2022 | 18:20

Поредната простотия от някакви чалгарки .

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

21.08.2022 | 16:37

Поредния епизод в драмата чалгия . Гледайте чалгари и ревете . Поредната досадна чалгараска издънка .

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?