46

Не успя в "Черешката", но й върви с мъжете: Ето го гаджето на Красима

Красима, която готви последна от останалите участници в "Игри на волята", не успя да спечели плакета в "Черешката на тортата".

С победата се окичи Паулина, която приготви с вещина полска кухня, а на второ място, с утешителната награда-книгата на шеф Иван Манчев, остана Андрей. За първи път в историята на предаването, готвачът не съобщи оценките на петимата участници заради заверата между Неделчо и Мани, които се бяха разбрали да порязват всички останали само с една точка. Така се случи и при Красима, която приготви морско мeню.

Тя готви сама, макар че от години е обвързана с приятеля си Александър. Двамата не са се разделяли въпреки слуховете, че бившата гимнастичка е хлътнала по Симеон. А напротив - двамата са заедно и още по-влюбени. Близки до сексбомбата, твърдят, че очакват скоро Сашо да падне на колене и да поиска ръката на Красима. "Мога да кажа, че съм намерила правилния човек за мен", сподели преди време фурията, цитирана от hotnews.bg.

Палавата мацка, която вече е брюнетка, и Александър са заедно повече от година. Живеят заедно от първия си ден като гаджета. Любимият на Бамби е кондиционен треньор.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?