2374

Не страда за "Гласът на България": Галена със скандален имот за 3 млн. лв., ще се шири в 11 спални СНИМКА

Галена се нанася в скандалния си имот за 3 млн. лева.

галена дом

Колаж: Клюки.нет

Певицата планира от следващата пролет вече да се шири в кралското имение, което се разпростира на 1900 кв. метра и има умопомрачителните 11 спални. Гледката пък е без аналог. Всъщност именно заради мястото певицата и мъжът й се забъркаха в куп скандали с общината и с местните.

Природозащитници скочиха срещу строежа, тъй като той е разположен точно на поляните на търновския квартал Картала, както и сред боровата гора. Заради огромния обществен натиск на строежа дори беше наложено ембарго. В крайна сметка обаче то беше вдигнато и Галена и Галин успяха да завършат палата си.

От общината във Велико Търново дори са задвижили процедура за изграждане на подземно трасе за прокарване на ток с голям трафопост, посредством който да се осигури ел. енергия за всички в региона.

„Бях готов да карам на генератори или на фотоволтаици, но излиза доста скъпо. Заради процедурите и споровете около застрояването нямаше как да имаме ток, но вече няма пречка“, разясни още от обстоятелствата покрай строителството на къщата си мъжът на певицата, цитиран от Kliuki.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Помним

Помним

19.05.2022 | 23:23

й селската муцуна от преди всички операции. Галинчо е първеню, мамино синче. За какво им е тази огромна къща? Безмозъчни, комплексирани смешковци.

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

19.05.2022 | 21:25

Кич абсолютен като турски палто тъкмо като за чалгарка.

Отговори
4 0
Очаквано

Очаквано

19.05.2022 | 20:04

имотът изглежда отвратително отвън и отвътре. Дори в Африка набързо забогателите не са толкова примитивни.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?