2374

Не сте го виждали такъв: Христо Стоичков се обясни в любов във "Фермата"

Легендарният футболист Христо Стоичков, който рядко се разнежва публично, неочаквано се обясни в любов на жена си, след като влезе като специален гост в новия сезон на "Фермата". С няколко прости думи, казани от сърце, Камата показа колко много държи на съпругата си Мариана. Двамата са заедно от 33 години, имат две дъщери и внучка.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Mika Stoitchkov (@mstoitchkov)

"Жена ми е най-големият ми приятел, приятел над приятелите. Когато съм имал контузии, само тя е била до мен. Тя е и жена, и майка, и готвачка, и чистачка. Отдаде се на семейството и изгледа децата, докато аз играех футбол и постоянно пътувах по света", разказа пред риалити героите Стоичков. Футболистът чистосърдечно призна, че в семейството му е имало дрязги. Вместо обаче да вдига скандали, той излизал и се разхождал по два-три часа, докато емоциите му утихнат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Фермер

Фермер

12.09.2022 | 08:42

Не гледам предаване за селяни и подобни същества който участват в тях. А този не го знам колко е легендарен , спортист с такава титла за мен няма и без това мразя всякакъв вид спорт.

Отговори
1 1
Относно

Относно

12.09.2022 | 08:21

скандалите - просто е бягал от проблема. Иначе няма начин да не й е изневерявал. И тя го знае. Много важно, че сега й се обяснява.

Отговори
1 0
Този да е

Този да е

12.09.2022 | 08:21

Легендарен ха хахаха готин виц . Легендрни са само певците и артистите .А спортът е най тъпото нещо на света.

Отговори
2 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?