4232

Не си поплюва! Вижте в леглото на кой участник от "Капките" се е въргаляла Джулката...

За никого не е тайна, че силиконовата фурия Джулиана Гани има афинитет към млади мачовци

Досега блондинката е афиширала връзки само с мъже около нейната възраст, а за такива в преклонна възраст не се е чувало много, много. Оказва се, че докато е в „Като две капки вода“ й се налага да общува с един от бившите си любовници, пише „Галерия“.

Това е актьорът Иво Аръков, който също не си поплюва и се слави с имиджа на виден столичен плейбой.

35-годишният актьор от сериала „Съни бийч“ скочил в леглото на Малката Джулка точно когато тя била във вихъра на развода си с фитнес инструктора Илиян Найденов. Дали заради моментна емоция или просто, за да потуши напрежението в личния си живот Джулката не заложила на по-сериозни отношения с красавеца.

Според запознати авантюрата им продължила месец-два. Случилото се между тях било инициирано след като 33-годишната пловдивчанка участвала във вече несъществуващото предаване „Мармалад“, което Аръков водеше заедно с Радост Драганова. Двамата флиртували още по време на снимките и така се стигнало до креватните им забежки.

Въпреки че не може да се каже, че са били гаджета, те пътуваха заедно до Лондон, но всичко било инкогнито, защото по това време актьорът имал отношения с друга жена.

С днешна дата Аръков може да се нарече щастливец, а причината е настоящата му е половинка Габриела Николаева, която го дари със син Тео през месец май миналата година, цитира hotarena.bg.

 

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?