Следвайте ни

Не се затваряйте в дома си и не се изолирайте

viber icon

Понеделник ще бъде ден на социалните, професионални или обществени контакти.

Не се затваряйте в дома си и не се изолирайте от хора, с които имате роднински или приятелски отношения. Това ще бъде благоприятен ден за посещение в държавна, банкова, данъчна, юридическа или друга институция за разговор с техни представители. Не са изключени гости в дома ви или вие да посетите някого по предварителна уговорка.

Днес ще се планират различни събирания през следващите седмици и месеци. 

Овен

Днешният ден, може да се окаже за вас по неочаквано ценен. Да ви спаси от цялата объркана ситуация, ще успее някой, чиито услуги сте поискали предварително.

Телец

Днешния ден трябва да прекарате в компанията на един, но много близък човек. Може малко да ви омръзне, но все пак чувството ще бъде по-скоро приятно.

Близнаци

Добре ще е днешния ден да посветите на приятни домашни занимания, като украсяване на дома, разместване на мебелите и изобщо, каквото ви подскаже фантазията.

Рак

Този понеделник трябва да сте предпазливи. Съществува голяма опасност да направите глупави грешки, за които ще отговаряте, като за нещо сериозно.

Лъв

Добре е днешният ден да посветите на домакинска работа, а такава има със сигурност. Не проявявайте инициатива – подобни неща, сега ще бъдат пресечени по жесток начин.

Дева

Днешния ден ще бъде тих, спокоен и достатъчно продуктивен, ако разбира се заставите да направите нещо, а  това може да се окаже не толкова просто.

Везни

Този понеделник сутринта може да не намерите розовите си очила и света ще ви изглежда в сиви тонове. Но не всичко в живота ни радва и за това, понякога ни е необходима  почивка.

Скорпион

Този понеделник вашето мнение ще се мени час по час, за това преди да вземете решение, трябва да помислите много, а най-добре е да потърсите съвет от друг.

Стрелец

Този понеделник  около вас ще има много промени, които няма  да ви засегнат, освен ако самите вие не пожелаете. Може би е време да промените посоката.

Козирог

Открехнете завесата, отделяща ви от околния свят. Това ще ви помогне да разберете другите, а пък и те да ви разберат.

Водолей

Този понеделник някой може да се опита да ви манипулира незабелязано. Реагирайте на всеки сигнал на интуицията ви.

Риби

Този понеделник творческият ви потенциал ще нарасне до такава степен, че просто ще ви преизпълни.  Оценете всичко и не го хвърляйте напразно в бездействие.

www.dunavmost.com 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?