3906

Не се забърквайте с тях! Тези 4 зодии имат проблем с обвързването

Астрологията предлага удивителни прозрения за тези тенденции, хвърляйки светлина върху това защо на някои хора им е по-трудно от други да се обвържат с романтични партньори

 

Заинтригувани ли сте от сложността на астрологията и как тя влияе на нашето поведение във взаимоотношенията? Може би сте забелязали определени модели в поведението на хората около вас, когато става въпрос за обвързване. 

 

Близнаци: Летливият комуникатор


Близнаците, представени от близнаците, са известни със своята двойствена природа. Те притежават отлични комуникативни умения, но любовта им към разнообразието и постоянното стимулиране може да ги накара да се борят с обвързването. Близнаците жадуват за вълнение и може да им бъде трудно да се установят с един човек за дълго време. Техният страх от скука и склонността им да анализират прекалено много ситуации могат да попречат на способността им да се ангажират напълно.

Стрелец: Скитникът със свободен дух


Стрелците са авантюристични и свободолюбиви личности. Те процъфтяват в изследването и спонтанността, което може да ги направи устойчиви на идеята да се установят. Стрелецът цени своята независимост преди всичко и може да се противопостави на идеята да бъде обвързан в отдадена връзка. Те се страхуват, че обвързването ще ограничи способността им да преследват мечтите си и да живеят живота според собствените си условия, пише аctualno.com.

 

Водолей: Откъснатият идеалист


Водолеите са визионери със силно чувство за индивидуалност. Те ценят своята свобода и независимост изключително много и може да се борят с идеята да бъдат в обвързана връзка. Водолеят е склонен да подхожда към отношенията с рационален начин на мислене, което понякога може да ги накара да се откъснат емоционално. Те могат да дадат приоритет на своите идеали и вярвания пред нуждите на партньора си, което затруднява поддържането на дългосрочен ангажимент.

Риби: Мечтаещият бягство


Рибите са дълбоко чувствителни и съпричастни души. Те често намират утеха в богатия си вътрешен свят, което понякога може да ги накара да избягат във фантазията, вместо да се изправят пред реалностите на обвързана връзка. Рибите може да се страхуват да не бъдат завладени от интензивността на емоциите си или от изискванията на партньорството, което ще ги накара да се оттеглят в собственото си мечтано царство. Техният страх да не бъдат наранени или разочаровани може да ги накара да се колебаят да инвестират напълно в ангажирана връзка.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?