46

Не се търпят! Това са зодиите с най-неприятен характер

Някои зодии винаги са приятна компания, но за други това далеч не важи. Според астролозите често са направо непоносими следните знаци от зодиака:
 
Рак

За раците може да се каже, че дори дяволът им завижда за характера.

Да, от една страна са мили и симпатични и са искрено загрижени от комфорта на половинката си, но, от друга, е по-добре да не пресичате пътя им.

Те дълго крият емоциите си и с тях е трудно, защото се налага да гадаете какво мислят, а това е способно да ви доведе до истерия за пет минути.

Близнаци

Те имат истински талант в това да разклащат нервите на другите. Непостоянството им често дразни хората около тях.

Близнаците мислят и говорят едно, а след 15 минути вече са на съвсем друго мнение и взимат други решения. А в същото време ще ви убеждават в своето (не едно) мнение, ще спорят до последно и ще ви докарат до истерия.

Благодарение на въздушната си и плаваща креативност, близнаците могат много умело да използват аргументите на човека срещу себе си срещу него самия.

Риби

Да, те са много чувствителни емпати и са готови да пожертват себе си за някой друг, но след това ще ви го повтарят до безкрайност.

Това е един прекалено емоционален знак и могат със седмици да не преглътнат някоя обида, като също така могат и да вадят най-кирливите ризи на човека до тях, просто за да докажат гледна точка.

Овен

Овните се приемат за единствени и истински лидери, като го правят изключително натрапчиво. Също са такива инати, че докато не постигнат своето, няма да ви оставят намира, пише actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?