49

Не се търпи! Гонят Бонбонова от "Ергенът", зрители бълват огън и жупел СНИМКА

Зрители са възмутени от поведението на Благовеста Бонбонова в "Ергенът". Те смятат, че претендентката за сърцето на Виктор Стоянов е неуравновесена и трябва да отпадне от предаването. Ето какво пише в инстаграм един от феновете на шоуто.

"Не знам коя ще спечели накрая, но за тази невротичка Блага трябва да викате линейка , че като отпадне ще получи нервен срив. То бива жалка картинка, но тази като я гледам искам да я зашлевя през лицето, та дано дойде на себе си. Няма ли психолог да я консултира или въдвори някъде на медикаменти? Подсигурявайте на участничките помощ, не само грим. Тая остане ли без роза ще сцепи света от рев", смята почитателят на "Ергенът".

Според голяма част от зрителите красивата Александра трябва да спечели риалитито.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Мими

Мими

27.04.2022 | 12:01

Да бе,Александра, щото си вдига бързо краката!

Отговори
5 6
Сара

Сара

26.04.2022 | 13:58

Тази наистина е много зле. Плоската туркиня със смешния бански, малките гърди и голямото самочувствие на красива жена е също много зле, а злобата й прелива отвсякъде. Рускинята е толкова гнила отвътре, че не трепна при излагацията с Пушкин, иначе голям праз, че е завършила американския колеж. Сигурна съм, че не знае колко щата влизат в САЩ. А кобилата Людмила продължава да се прави на интелигентна. Абе... забавлявам се.

Отговори
56 6
4567

4567

26.04.2022 | 12:50

Неуравновесена?!?! Ооо, тя е в пъти по-зле! Ужасна е, не пожелавам на никой мъж да му попадне в къщата! Тя има СПЕШНА нужда от медицинска помощ! Интересно ми и само защо като плаче Александра всички й се смеят, а като циври нон стоп тая Блага никой не реагира… Всички са жалки, направо смешни, но тази Алекс най-става за нещо.

Отговори
53 2
Додо

Додо

26.04.2022 | 23:10

Александра се държи достойно като жена. Тя не изрази напомпано самочувствие, не се натрапи на Виктор, не прояви глезотии и взичко онова, което другите правят. Тя е мила и нежна с него, без обсебване и "руски натиск". Че сценаристите диктуват "избора" на Виктор личи във всяка серия особено сълзите при изгонванетона една от състезателките. А рускинята е непоносима, но за сценаристите които гонят само шоуто, тя е ок. Създателите на шоуто трябва да гонят на първо място нравствеността и моралния избор, а не скандала и псевдозабавлението. Имаме нужда от показване на позитивно нравствено.

Отговори
35 6
Зоя

Зоя

27.04.2022 | 12:00

Само прехвалената кобила Александра,вдигна опашка на ергена Мръсница, безсрамна,с огромна уста,лигави целувки, отврат!

Отговори
6 12

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?