2374

Не се шегувай с баба! Принц Хари отложи публикуването на скандалната си биография

След като Елизабет Втора почина, явно се наложи промяна в плана.

Както е известно, мемоарите на кралския наследник трябваше да излязат до края на годината. Оказва се обаче, че смъртта на кралицата сериозно е променила намеренията на автора.

Принц Хари отлага излизането на книгата, а дотогава ще бъдат въведени някои сериозни промени по нея. От уважение към баба си черната овца в семейството е решила да спести на широката аудитория някои от срамните си тайни. Скандалните разкрития, както изглежда, ще бъдат спестени именно заради случилото се в последния месец.

Кончината на Елизабет на практика предреши съдбата на дълго очакваните мемоари. И ако Хари бе в състояние да унищожи за пореден път фамилията, смъртта на баба му може би му подейства като отрезвител.

Така кралският наследник смята да скрие от света голяма част от словоизлиянията си. Какви точно са били те, засега можем само да гадаем. Факт е обаче, че книгата обещаваше да бъде повече от скандална. В допълнение съпругът на Меган Маркъл смята да опише чувствата си, породени от загубата на обичаната баба. Доколкото го познаваме, дълбоко се съмняваме в искреността на подобни словоизлияния. Не бива да се забравя, че творбата очаква и солидни финансови постъпления в джоба на принца, пише Bolgaria ON AIR.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Рицар Джедай

Рицар Джедай

28.09.2022 | 17:55

Кралицата умря да живее британска марица

Отговори
2 1
Българин

Българин

28.09.2022 | 14:14

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
2 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?