2374

Не ѝ се получи: Виктория Бекъм с най-сухарския поздрав за рожден ден към снаха ѝ

Виктория Бекъм сътвори възможно най-сухарския поздрав за рожден ден на света. Получателката на това почти подигравателно съобщение бе не коя да е, а прясната ѝ снаха – Никола Пелц. Неслучайно в модните среди упорито се говори, че отношенията им са крайно смразени, пише Lifestyle.bg. Рожденият ден на снахата бе чудесен повод двете да затоплят семейните си връзки, само че Виктория Бекъм нещо не успя да сполучи в начинанието.

Вероятно в опит да се покаже като добрата свекърва тя поздрави Никола. Проблемът обаче е, че общата им снимка в социалните мрежи бе придружена от възможно най-кратката и безлична честитка. Пош Спайс явно се надява на празника си Пелц просто да има прекрасен ден. Съпругата на Бруклин, от своя страна, не пропусна да отговори, като запази хладния тон. Обикновена благодарност бе отговорът на неочаквано студения поздрав.

 

Така най-известните снаха и свекърва в света затвърдиха впечатлението, което се носи в последните месеци за семейството. Виктория Бекъм не си прави да труда да уважи натрапницата в дома си дори на рождения ѝ ден. И макар Никола да е любимата жена в живота на първородния ѝ син, това явно не е достатъчно. Младите се венчаха сравнително скоро и уж запазват добри отношения с Дейвид Бекъм и жена му. Предвид сухарското изпълнение на Вики обаче вече и доброжелателите не им се връзват.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?