2374

Не се подвеждайте: Актьор предупреди за измама, свързана с Краси Радков в мрежата СНИМКА

Краси Радков стана големият победител в предаването „Като две капки вода“ по „Нова телевизия“, а часове след емоционалния финал колегата му от „Шоуто на Слави“ Мариан Бачев разкри сериозна измама, свързана с името му. Оказва се, че Радков няма профил в нито една социална мрежа, но такива с името му присъстват във фейсбук, инстаграм и други.


Бачев пусна в своя акаунт снимка на двамата от участието им в „Капките“, където се превъплътиха в ролите на Томас Андерс и Дитер Болен от немския дует „Модърн Токинг“.
По думите на Мариан, Краси не е вярвал, че ще спечели формата, тъй като пеенето не му е силна страна.

„Казах му, че хората харесват таланта му на комик, а не таланта му на певец! И бях прав!“, споделя Бачев. Той добавя, че Радков е голям човек и го е доказал с факта, че е дарил автомобила на Педиатрията в София и наистина е бил в предаването с цел да зарадва публиката.

Накрая на поста Бачев уточнява, че пуска снимката на двамата, но не тагва колегата си, тъй като „той няма профили в социалните мрежи и всички такива, с негово име, са измама“.
Двамата актьори са от дълги години близки приятели покрай общата им работа – актьорските вечери в „Шоуто на Слави“, което преди беше по БТВ, а сега е в частната телевизия на Дългия „7/8“, припомнят от сайта vihrogon.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Задължително

Задължително

19.05.2022 | 07:16

Този ще го разнасят един месец насам натам . Спечелил едно шоу и айде тема за разговор .

Отговори
2 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?