2374

Не ѝ пука за Благой: Златка закичи буквата на новия си любим СНИМКИ

Плеймейтката, която беше съвсем доскоро с Джизъса и дори му роди дете, се отдаде на плътски удоволствия с новия мъж в живота си. Карен Хачатрян заведе Райкова на остров Миконос. С една-единствена цел - да я накара съвсем да забрави за бившия си.

Екстенисистът и сексбомбата не пропускат възможността да натрият носа на младоженеца Благой, като пускат снимки и видеа от почивката си. На всички, разбира се, Златка е разголена, провокативна и очевидно мъсти на Георгиев, който я заряза заради Полина.

Бившата плеймейтка и новият й неслучайно избират датите, на които да отпрашат за популярния гръцки остров. Дните след сватбата на Благой и Полина би трябвало да са предвидени за меден месец на младоженците. За момента те си траят и не разкриват кога и къде ще се обичат. За сметка на това Злати и Карен са на романтична почивка точно такава, на каквато би трябвало да са футболистът и поредната му жена.

Златка до такава степен демонстрира любовта си към Карен, че вече носи на врата си колие с неговата буква. Докато Джизъса не пропуска да татуира имената на сериозните жени в живота си, Райкова не прави такива грешки и засега се задоволява само с герданчета.

Остава загадка кой гледа малкия Благой. Синът, плод на любовта между Джизъса и Златка, не присъства на сватбата на баща си. Впечатление прави, че футболистът не разкрива и дали големите му деца от връзката му с гимнастичката Христина са били на тържеството.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
се отдаде на плътски удоволствия

се отдаде на плътски удоволствия

01.07.2022 | 18:43

Значи е почнала работа по професията си. НАП да не спи!

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?