3906

Не прилича на себе си! Какво направи Камелия с лицето си от толкова много операции, ето я без грим

От красивото Огън момиче няма и следа. Тя просто не прилича на себе си! Какво направи Камелия с лицето си от толкова много операции. Вижте я без грим

 

 

Обичаната фолк певица Камелия наскоро изненада феновете си, като сподели стори по случай Гергьовден. Това, което обаче наистина привлече вниманието на всички, беше външният й вид.

Камелия се показа напълно естествена – без капка грим, и остави феновете си в шок. Спекулациите бързо се разпространиха из платформите на социалните медии, като мнозина подозираха, че любимата певица може да се е подложила на прекомерни естетични и пластични процедури, довели до неузнаваем вид.

Трансформацията на скулите на Камелия е очевидна, тъй като те значително са се увеличили и изглеждат подути. Последователите й изразяват гнева си, питайки се защо би направила такива промени в себе си. Те вярват, че тя е загубила чара си с напредване на възрастта.

Наскоро Ками претърпя операция на носа и си сложи фасети, което доведе до напълно нов външен вид. Изглежда, че на феновете новия й външен вид не им допада и в резултат на това кариерата й претърпя спад.

Видимо, освен ринопластика, Камелия си е правила и лифтинг, който е изпънал лицето й до краен предел, а веждите са се качили с три пръста нагоре, пише Интриги.

Коментарите в интернет варират от сравняването й с комбинация от Памела Андерсън и Донатела Версаче до въпроса защо се е отклонила от естествения си външен вид. Някои дори спекулират, че тя изпитва трудности да приеме реалността на остаряването..

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?