Следвайте ни

Не правете никога 5 неща, иначе ще загубите мъжа завинаги

viber icon

Връзката между жената и мъжа може да е солидно или пък много крехко нещо. Чувствата в началото са винаги по-силни, отколкото след месеци или години заедно.

За да се развие романсът и дори да премине към нови етапи, любовта не е достатъчна. Много хора допускат грешки в отношенията си без дори да го осъзнават понякога. Тук ви показваме 5 грешки, които жените често допускат, а те отблъскват мъжете, според jenata.blitz.bg.

Пълен контрол

В една връзка, жената обича да управлява всичко: да готви, да се грижи за здравето на избрания, да следи външния му вид, къде е и с кого. Изглежда няма какво да укорява дамата, защото тя посвещава цялото си свободно време на любимия.


Но защо след известно време мъжът спира да оценява усилията ѝ. Защо? Свръхконтролът предизвиква асоциация при мъжете с майката, която винаги се е опитвала да реши всички проблеми и да предпазва детето от неприятности.

Но мъжът търси жена с напълно различен характер, а не тази, която ще му се обади да го попита дали е ял днес.

Прекомерна мания

Мъжете губят интерес към жените в момента, в който те започнат да са твърде натрапчиви. Веднага щом дамите изцяло поемат инициативата в свои ръце, те губят възможността да покажат своите мъжествени качества и да бъдат лидери.

Защо да се напрягате, да търсите и да се грижите, ако самата жена може да организира ходене до киното или да организира романтична вечер?

Не е необходимо да давате нищо повече за нея, защото тя е поела изцяло самоинициативата. Така постепенно жената става безинтересна. Чувствата на мъжа охлаждат и се появява дискомфорт. На мъжа му става неприятно да бъде до жена, изискваща толкова много внимание и си заминава. 

Ограничаване на свободата

Мъжете повече от всичко ценят свободата и се страхуват да не я загубят. Затова все по-късно решават да се оженят. А някои от тях остават ергени завинаги.

Това се дължи на вечното желание да се срещнат с приятели, да ходят на риболов или да бъдат сред природата.

Това означава ли, че всички мъже тайно искат да избягат?

Въобще не. Ако имат време за любимите си занимания, това няма да се случи.

За да продължат отношенията да се развиват хармонично и да не губят интерес, партньорите трябва да се развиват отделно един от друг. Жените, за разлика от мъжете, се поддават толкова много на чувствата, че могат да се откажат от всичките си любими занимания и да спрат да се срещат с приятели. А това е огромна грешка.

Почувствайте емоциите отвън, за да образувате нови страни в отношенията с партньора си. Докато сте заети с бизнеса и работата си, няма да имате излишни мисли и човек ще има капка свобода.

Жената престава да бъде жена

Всеизвестен факт е, че мъжете обичат с очите си. При мъжете първото впечатление от жените е на база на външния им вид. Влюбват се в онези дами, които са влюбени в себе си, знаят как да се грижат за себе си и имат много хобита.

Появява се тъжна картина, когато жените след като се обвържат се изоставят напълно. Спират да ходят на фитнес, да спазват диети и да следват модата. 

Да, той ще ви обича, но няма да го привличате по същия начин.  

Така постепенно красивите тоалети и свежият грим се заменя с халат за дома, с чехли, несресана коса и изтъркан маникюр. Една жена се потапя в ежедневието, като в басейн с главата напред, забравяйки за себе си. Но всеки мъж, колкото и да е бил влюбен, остава ловец в душата си.

Той иска да бъде с жената, която ще зарадва очите му. В противен случай той отново тръгва на лов.

Отношения с фризьорските салони

Мъжете несъмнено харесват добре поддържани жени, но трябва да има мярка във всичко. Някои дами бъркат самообслужването с „колкото повече, толкова по-добре“. Те прекарват часове наред в салони за красота, харчат луди пари, опитвайки се да живеят според някакъв измислен идеал.

Първо, мъжът страда от това, понякога дори и спонсорира тези прищявки, което го ядосва още повече. А когато всички разговори с любимия ѝ се свеждат до теми за маникюр, стайлинг и гримиране - мъжът започва да се отблъсква.

Създава се впечатление, че има връзка не с жена, а със „салон за красота“. Колкото и прекрасно да изглежда момичето, интересът на мъжа към нея изчезва.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?