49

Не му върви с жените: Мартина нанесе съкрушителен удар по Слави

Цяло десетилетие по-късно Мартина Огнянова продължава да се облагодетелства от връзката си със Слави Трифонов. Както се казва, 3 години в леглото му – цял живот с портфейла му.

 В момента някогашната главна балерина на балет „Магаданс“ отново си е стъпила на краката финансово и това е благодарение на бившия й годеник. Тя разпродава здраво подаръците от него и печели луди пари.

Блондинката все пак не проявява алчност и ги продава на доста занижени цени в интернет. Сандали „Фенди“ например ги е пуснала за 250 лв. чифта, което е много под истинската им стойност. Очевидно целта на Марти е бърза печалба, защото положението с парите не е никак добро, пише "Уикенд". 

Интересното е, че Мартина не се срамува да разпродава и артикулите, с които е била в интимни пози със Слави. Явно вече не й пука изобщо за него.

Тя е пуснала обувки с 20-сантиметрови токчета, които наподобяват онези от обувките на стриптийзьорките. И до днес се носят легенди, че с Мартина е била не само любовница, но и стриптийзьорка на Слави Трифонов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?