49

Не може да ѝ се насити: Цветанка Ризова свали естрадна звезда, аплодира я от първия ред

Две любовни двойки приковаха погледите на зрителите по време на концерта на легендите на българската музика Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов в зала 1 на НДК на 7 ноември.

В музикалния спектакъл „Безнадежден случай“, който вече имаше разпродадено представяне в Пловдив през лятото, се включи и пианистът Евгени Генчев, който изпълни „Бохемска рапсодия“ на „Куин“ на рояла на Димитров, пише hotnews.bg. В публиката пък го аплодира неговата любима Валерия, която не спря да пее най-големите хитове на Найденов, Карадочева и Димитров. Въпреки слуховете, които постоянно ги разделят, Ерген №2 и яростната защитничка на животните изглеждат все така отдадени един на друг.

Другата любовна двойка на концерта бе журналистката Цветанка Ризова, която седеше на един от първите редове в залата, и адвокат Красимир Недев, който бе сред гост-изпълнителите на сцената. Той не скри, че е сбъднал една от мечтите си, заставайки до колоси като Карадочева, Димитров и Найденов. Юристът, който пее добре, свири още и на китара заедно с пощальона Пейо от предаването „Имаш поща“. Специален гост на концерта бе комедийният актьор Виктор Калев, който имитира не само Богдана, Стефан и Кеца, но и Лили Иванова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Анелия

Анелия

21.11.2023 | 09:10

Но спрете да занимавате хората с тази грозно вата жена.

Отговори
11 1
Цветанка

Цветанка

20.11.2023 | 19:01

на плажа на пъпешите във Влас с краци къси и като на слон равни отгоре до долу.

Отговори
14 5
Георги v.

Георги v.

20.11.2023 | 17:02

Известни да, но чак колоси!Много обичаме изхвърлянията. Колоси, Лордове и т. н.

Отговори
29 2
Сводка

Сводка

20.11.2023 | 13:02

За ергена по договор трябва да се могат заедно поне година иначе няма кинти. А тая не е нещо интересно водеща на някакво предаване за теглене на локуми.

Отговори
25 5
хахо

хахо

20.11.2023 | 12:41

Явно българина го бива само по имитациите.... После се чудим защо в тази страна Нищо не Върви!

Отговори
27 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?