1939
Следвайте ни

Не може да ги излъжете: Тези зодии имат най-силната интуиция

viber icon

Tези зодии имат шество чувство, което не може да ги излъже. Интуицията им е силна и винаги усещат какво се случва около тях и какви са намеренията на хората от кръга им. Вижте кои са тези представители и не се опитвайте да шикалкавите пред тях:

Скорпион

Могат да анализират една ситуация почти веднага и да стигнат до заключение. Не им трябва много време да разберат какъв е даден човек, какво търси и иска, да усетят как ще постъпи или как ще се развие определена ситуация, пише struma.bg. Те винаги знаят истината, независимо колко пъти околните опитат да излъжат или прикрият нещо. Не е възможно да ги заблудите, усещат всичко.

Рак

Много чувствителни и състрадателни зодии. Те усещат емоциите на другите, както и техните чувства и притеснения. На всеки му е комфортно да си поговори с Раците и да им сподели нещо. Това прави тези зодии много мъдри. Те веднага усещат как ще се развият нещата, какво предстои, как може да се реши проблема на човека до тях. Интуицията им е силна.

Дева

Те са много критични и самокритични зодии. Анализират всичко подробно и внимателно, включително хората в живота си и нещата, които правят околните. Девите забелязват и най-малкия детайл, всяко едно ваше действие, всяка постъпка, дума, всеки жест. Така усещат какво ще се случи, как ще се развият ситуациите и правят много добри предположения и заключения. Знаят как ще повлияе всяко решение.

Везни

Много добре познават хората около себе си, знаят какво чувстват и мислят всички в компанията им. Интуицията им е силна, но за тях това е и подарък, и мъчение. Защото в критични ситуации тяхното мнение е много важно и това ги плаши – дали наистина са прави и ще дадат добри съвети. Усещат как мисли всеки техен познат и какъв ще е следващият му ход. Имат способността да разбират и виждат неща, които никой друг не може. Опитват се да останат спокойни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биткойнър

Биткойнър

01.10.2021 | 15:48

Как лесно и бързо да печелим криптовалута Биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?