49

Не можаха да му затворят устата! Слави проговори и 3 часа не се спря

След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов се завърна пред публика – като специален гост в подкаста на живо - “При Тото MEGA”!

На 15 февруари Тото Йотов изненада публиката си, дошла да гледа на живо единствения подкаст у нас, който излезе от интернет, за да влезе в театъра.

Първо, като обяви, че “При Тото MEGA” тръгва на турне. През юни феновете на подкаста ще имат възможност да го гледат на живо и от сцената на Летните театри във Варна (12.06), Бургас (14.06) и Пловдив (16.06.). След тази изненада последва и втора – с обявяването на специалния гост за вечерта – Слави Трифонов.

Слави, който излезе на сцена и пред публика за пръв път от дълго време, бе категоричен: “Тото, тук съм заради теб. Защото те обичам и си почтен!”. Още в началото шоуменът заяви готовност да си говорят на всяка тема, която интересува Тото и спази обещанието си.

В продължилия 3 часа разговор пред публика двамата засегнаха различни теми и моменти от живота на Слави – от детството му, през “Ку-ку” и “Каналето”, “Хъшове” и “Шоуто на Слави”, до това какво е правил през деня – непосредствено преди да гостува в подкаста. Имаше и момент на “конфронтация” между двамата - не успяха да се разберат кой всъщност е направил съвместната им песен "Изкушение" - Тото или “Ку-ку бенд”, но пък се съгласиха, че парчето е безспорен хит, а припяването на Тото от СкандаУ е най-популярната част от него.

На финала на разговора Слави предложи на Тото дори няколко имена на известни личности, които да гостуват в подкаста и за които би съдействал.

Целият епизод ще бъде качен в канала на Тото до няколко дни, а всички го чакат с огромен интерес, за да чуят какво е казал Слави след толкова дълго мълчание.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
СлавиииииИИИ

СлавиииииИИИ

17.02.2023 | 15:08

ТрифонооооооООООВ!

Отговори
1 0
От дивана е лесно...

От дивана е лесно...

17.02.2023 | 11:00

Спор няма.

Отговори
5 0
Пурко

Пурко

17.02.2023 | 11:41

Цяла София да му се из.ере в устата но могат я запушат.Учиндолско чудо

Отговори
6 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?