4232

Не могат да го дишат! Кой е най-мразеният участник от Игри на волята?

Гимнастикът, който влезе в шоуто като фаворит на много зрители заради спортната си слава, бързо си спечели неприятели

Олимпиецът Красимир Дунев се очертава като най-мразеният играч в риалитито на Нова тв „Игри на волята”.

Феновете на формата непрекъснато споделят мнение, че продуцентите го бутат напред в шоуто, без да го е заслужил. Те смятат, че победите му във формата са откровени нечестни.

„Дунев не е уникален, а е лицемер, кри се цяла игра зад отбора си, Момчил му спаси кожата два пъти и вие си измисляте предимства, угодни за Дунев”, коментира един от зрителите. Друг пък нарича гимнастика „сърдито старче”.

Особено ядосани бяха хората, когато спортистът елиминира от състезанието Крум от групата на Гладиаторите. Според тях продукцията му е дала огромно предимство в битката, което предварително е решило нейния изход. Фен на предаването направи сравнение между това решение и загубата на олимпийското злато от Йордан Йовчев в Атина през 2004-а. „Точно както дадоха победата на халки на гръка на олимпиадата и прецакаха Йордан Йовчев, така прецакаха и Крум в тази игра”, смята зрителят, предаде hotarena.bg.

Така или иначе, Красимир Дунев остава почти до финала на „Игри на волята”. Както „Уикенд” разкри, риалитито се печели от Иван Рълев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ха ха ха

ха ха ха

21.11.2023 | 12:11

Нещо сте в грешка.Никой никого не мрази,възмущава се единствено от продукцията която има свои фаворити и не поставя под общ знаменател всички участници с ясни правила.Сега търсят под вола теле,че уж Момчил мамел по време на битки,а Виолета първа наруши правилата/заедно с Денислава която така и не наказаха/ и вместо наказание получи НАГРАДА с НЕ преминаване втори път на цяло трасе само и само да изхвърлят Цвети от игрите.Иначе и Виолета и Дунев бяха аут без предимствата които продукцията им осигури.Но пък Оряшкова и с предимство не се справи.Защото освен да блъскаш в залата трябва и книги да се четат.Виолета и Дунев да вземат да научат литературния български език,не да се излагат на зрели години.

Отговори
4 1
Аууу нима

Аууу нима

20.11.2023 | 20:39

И хората се ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ТОВА В ИГРИЧКИТЕ КОЙ Е НАЙ МРАЗЕНИЯ АМИ ВСИЧКИ СА МРАЗЕНИ . Досадни и противни. Безинтересни и скучни.

Отговори
1 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?