4232

"Не ме снимайте, забранявам" Веско Маринов пощуря, кара се яростно с феновете СНИМКА

Негови почитатели са изключително разочаровани не само от запуснатата му визия, но и от отношението му в последно време

 

Естрадният трубадур води неравна битка с килограмите от няколко години насам, а през последните няколко месеца тотално я загуби, като чукна 150, видя Intrigi.bg.

Негови фенове по участия не могат да повярват на гледката, която са принудени да наблюдават от първите редове по концертите му.  "Грозна гледка…“, „Голям талант. Но все пак човек трябва да знае кога да слезе от сцената с достойнство…“, коментират в мрежата.

Негови почитатели са изключително разочаровани не само от запуснатата му визия, но и от отношението му в последно време. „И той като Лили Иванова започна да забранява да го снимат по участия. Види ли, че някой е извадил телефона си на сцената, започва да прави забележки по микрофона и да се кара“, разказват фенове на Веско Маринов, който има още много хляб да изяде, докато стигне голямата Лили.

Според запознати изпълнителят от Полски Тръмбеш изпитвал сериозни комплекси заради наедрелите си телеса и в действителност влизал в пререкания с публиката, когато започне да го снима. „Приберете телефоните! Моля, не ме снимайте! Забранявам! Дошли сме да се забавляваме, не да си правим селфита“, крещял Веско на почитателите си.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?