49

Не издържа на напрежението! Бащата на Алекс Сърчаджиева избяга от София

Актьорът Йосиф Сърчаджиев e откупил обратно селската си къща в Кирчево две години след като с жена му Райна я продадоха. По време на пандемията семейството бе изпаднало в труден финансов период и бяха обявили дома си за продажба чрез агенция за недвижими имоти на цена от едва 53 хиляди лева, пише retro.bg.

От тази пролет обаче Сърчаджиев и съпругата му отново се завърнали в Кирчево, защото животът на село им липсвал. Те успели да развалят сделката и пак да станат собственици на вилата, която е с площ от 120 квадрата. Тя разполага с вестибюл, дневна, две спални, две бани с тоалетни, просторна изба в приземен етаж, павилион за гости, както и голям двор.

Известният актьор неведнъж е разказвал, че когато купил земята, там нямало нищо – къщата и уютната атмосфера създавал с години. „Ние много случайно влязохме в това село, защото търсехме място, до което да има вода, язовир. Малка, но много китна. С много силен дух. Духът въобще не е от нас, той е от тук, не знам какво е това, което е“, сподели преди време Йосиф в свое тв интервю. Заради финансов недоимък и здравословните му проблеми две години подред с жена му се опитали да живеят само в софийския им апартамент. Въпреки че им било по-удобно да се справят в битов план, чистият въздух и спокойствието в Кирчево им липсвали. След като се върнали там преди броени седмици, Сърчаджиев посрещнал 78-ия си рожден ден на двора и бил повече от щастлив.

Актьорът, който не успя да се възстанови напълно от инсулта, покосил го през 2004 г., вече не захващал тежка селска работа, но с жена му все пак си засели няколко лехи със зеленчуци. Дворът на къщата им е изключително поддържан и облагороден, засят с трева, дръвчета и цветя, за които в последните години, откакто Йоско закъса със здравето, идвала да се грижи тяхна комшийка от селото.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Аз, жената

Аз, жената

05.06.2023 | 23:33

Колкото и голям актьор да е, той просто не е голям човек. Това ми е напълно достатъчно, за да не го харесвам. Срамота е да се правиш, че детето ти не съществува. Още повече, че Алекс си няма никой друг освен него. Е, слава Богу има си дъщеричка, но бащата си е баща и всеки има нужда от бащина подкрепа.

Отговори
22 2
Айляк

Айляк

04.06.2023 | 21:12

Йосиф Сърчаджиев е от най-добрите български актьори.Що за неуважение и заглавие- Бащата на еди коя си световно безизвестна? Личните им отношения не го правят по-лош актьор. Та, вкарайте малко мозък следващия път.

Отговори
57 17
Ивелина

Ивелина

04.06.2023 | 16:42

Този загубеняк направил дете и не го признава! Не ми го хвалете! Вместо да я обича, той не желае да я вижда, но Господ си знае работата!

Отговори
53 14
Наблюдател

Наблюдател

04.06.2023 | 12:39

Йоско има извънбрачно дете. Той доказано е биологичен родител и щом говори за морал, има отговорност на баща. Другото е приказки.

Отговори
87 12
Клллугж

Клллугж

04.06.2023 | 10:34

Прегърни си детето,бе загубеняк!

Отговори
107 14
Мое мнение!

Мое мнение!

05.06.2023 | 12:40

Някога, на село бабите казваха /предварително се извинявам, но ще цитирам дословно/ - този човек е Осери-Опери! Голямо чудо, че е голям актьор на сцената. В живота се оказа още по-голям артист. Признава Александра, живее с майка и и детето, после си обръща задника, Гооолемият артист и хайде пак при първата. Тя пък, като всяка гъска без грам гордост и себеуважение, го прибира отново и му нарежда да забрави, че има и друго дете. Тя, нагла до небесата, той-една играчка в ръцете и... Нямам думи. Продават къщата, вземат паричките, вършат си с тях работата, и изведнъж ги досърбява отново за село. Хайде да отидем и там да развалим работата и да си вземем отнова къщата...И колко ли още работи под сюрдинка не знаем за Великия актьор, измамник!

Отговори
27 4

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?