Следвайте ни

Не искат Джеки Чан за китайски комунист, изневерявал на жена си

viber icon

Легендата на бойните изкуства Джеки Чан изрази възхищението си Китайската комунистическа партия и желанието си да се присъедини към нейните. За мнозина граждани на Поднебесната империя обаче холивудският актьор не е добре дошъл, съобщава изданието South China Morning Post, цитирано от „Фокус“.

В социалните мрежи не пропуснаха да отбележат, че Джеки Чан е изневерявал на съпругата си и че синът му е употребявал наркотици – две провинения, които биха го лишили от членство в КПП.

Чан изрази своя интерес към членство на симпозиум, организиран от Китайската филмова асоциация миналия четвъртък в Пекин. Във видео, излъчено от държавната телевизия Central China Television, Чан каза на присъстващи на симпозиума, че когато е в чужбина, той често казва, че е „горд, че е китаец“.

„Също така завиждам, че сте членове на Комунистическата партия, мисля, че тя е просто страхотна - това, което казва, обещава, винаги бива изпълнено в рамките на няколко десетилетия. Искам да бъда член на КПП, благодаря“, добави той, усмихнат, на фона на гръмко ръкопляскане.

Коментарите му обаче бяха посрещнати бързо с подигравка във Weibo, като потребителите казаха, че той е недостоен за членство в партията. „Не се съмнявам в неговия патриотизъм и професионализъм, но начинът му на живот... членовете на нашата партия трябва да дават положителен пример“, написа един от потребителите.

В „Туитър“ изказванията на Чан също вбесиха феновете му извън Китай. „Вземам обратно всичко хубаво, което някога съм мислил за Джеки Чан“, гласи друг от коментарите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

другари грешите !

другари грешите !

14.07.2021 | 14:03

Китайските другари трябва да го приемат .Вярно че е изневерявал , но само с комунистки и те са били отгоре , за да се спазва ръководната роля на комунистическата партия.

Отговори
2 0
Бай Тошо

Бай Тошо

14.07.2021 | 13:38

Тогава вземете го в СДС-то, дъщеря му е лесбиййка!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?