46
Следвайте ни

Не им върви на пари: Мъжете от тези зодии рядко забогатяват

viber icon

Колко често си задавате въпроса: „Защо не успявам?“, „Защо не съм богат?“. Отговорът може да бъде скрит в характеристиките на вашия зодиакален знак.

За мъжете финансовото състояние е по-важно, поради една причина - те трябва да осигурят семействата си. Това, обаче, не се постига лесно. Дори и да работят много, някои мъже сякаш никога не успяват да забогатеят. Вижте защо!

 

Риби
При мъжете от този зодиакален знак нещата са изключително плачевни. Те просто не могат и не знаят как да печелят пари, въпреки съветите на роднини и приятели. Във всички останали отношения Рибите са идеални и само невъзможността да печелят пари се превръща в тяхната отрицателна черта. За съжаление, те не винаги разбират, че във всеки бизнес им е гарантиран провал. Основното за Рибите е да не се страхуват от развитие, в която и да е област и да държат здраво на работното място, в противен случай те са обречени на фалит.

Близнаци
С представителите на този зодиакален знак е трудно да се чувствате уверени в бъдещето. Те са доста нестабилни в своите действия и решения. Един ден те могат да спечелят впечатляваща сума пари, а на следващият ден прибягват до необмислени разходи. Близнаците са сигурни, че приходите им трябва да „работят за тях“, така че имат предразположение да инвестират в ненадеждни проекти. Този зодиакален знак определя хората по-креативни, отколкото благоразумни. Следователно от тях не трябва да се очаква постоянство.

 

Везни
Мъжете, родени под този знак на зодиака, са готови да стартират всякакъв бизнес в името на идеята. Основното за тях е да могат да помогнат на някого, в противен случай предпазителят им бързо ще изчезне. Поради това Везните не могат да печелят за себе си и да се радват на работата, ако не носят ползи за другите. Тези мъже са по-склонни да мислят как да увеличат приходите на другите, отколкото собствените си.

 

Водолей
Те са много стриктни по отношение на разходите си. Те могат да записват всичко в една тетрадка и внимателно да контролират всяка стотинка, за да знаят колко са похарчили. Въпреки това, дори и с тази отговорност, Водолеят много често се оплаква от липса на пари. Те се нуждаят от свобода и възможност да споделят доходите си, защото те са изключително щедри и това ги прави щастливи. Просто тези мъже не обичат да държат пари в ръцете си. А и не могат, предупреждават от iwoman.bg.

Коментари (2)

Биткойнър

Биткойнър

14.10.2021 | 20:09

Здравейте хора! Специално за тези които искат да печелят криптовалута биткойн, дигиталното злато на 21 век, съм посветил моят блог: http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
2 3
Киро

Киро

14.10.2021 | 20:53

Я изчезни с тая фалшива "валута"! Измамници!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?