4232

Не им се отдава: Тези 4 зодии не могат да имат дълга връзка, омръзва им

Стрелец - 1-во място

Представителите на този знак са най-пламенни и чувствени в любовта, но много се страхуват да не загубят свободата си. Най-често Стрелците се интересуват от любов без обвързване. Романтичните чувства са способни да изпитат само в началото на връзката, но щом страстите утихнат, те започват да избледняват. Избирайки двойка, Стрелецът обръща внимание само на най-добрите. Тези, за които някои дори не са мечтали. До огнения представител винаги трябва да има човек с мистерия, над чието разгадаване ще се мъчи цял живот. С този зодиакален знак винаги трябва да сте нащрек: щом разбере кой сте в действителност, просто ще му стане скучно. Стрелецът може да ви напусне завинаги, дори когато сте женени.

 

Скорпион - 2-ро място

Девизът на Скорпионите във взаимоотношенията е "Накрая ще свикнеш". Тези хора никога няма да се съгласят с половинката си. Те са свикнали да ограничават строго своите граници и човека, който е в двойка с него. С такъв знак е трудно да се изградят хармонични взаимоотношения, поведението и настроението им може да се променя ежедневно. Събуждайки се сутрин със Скорпион, може да почувствате, че никой никога не ви е обичал толкова много, а на следващата сутрин може да има усещането, че сте заклети врагове. Трудно е да се разбирате с този знак, но можете да опитате, ако се приспособите към честите промени в настроението. 

 

Близнаци - 3-то място

Фигаро тук, Фигаро там. За Близнаците взаимоотношенията са лотария. Те могат да си изберат двойка с разбиращ и многостранен човек, но тогава бързо им омръзва, а вече са в търсене на ярка и харизматична личност, с която никога няма да им е скучно. 3 зодии ще бъдат поразени от стрелата на Купидон през юли 2024 По природа двойствен знак, често противоречащ на собствените си правила и убеждения. Близнаците дори в брака могат да водят двойствен живот и да имат любовница или любовник. Те държат на любовта, защото се страхуват от самотата. Този зодиакален знак е труден, дори и със себе си. Затова само истинските герои ще могат да издържат на връзка с представител на въздушната стихия. 

Рак - 4-то място

Раците са най-семейно ориентираният знак. Но преди да си намерят сериозна връзка, Раците са управлявани от несигурност и това ги прави уязвими към трудности. До Рака трябва да има човек, който може да поеме тежестта на връзката и ще отстоява интересите на половинката си. С представителите на водната стихия е трудно да се изградят взаимоотношения, защото те са склонни към постоянна депресия и търсене на себе си. Втората половинка ще трябва вечно да намира занимания, които да ободряват духа на Рака, да го вдъхновяват просто да живее и да се радва на света, пише Actualno.com.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?