1553

Не го оставя! Ализе полази Гришо и в Париж

Красива и упорита! Григор Димитров и Ализе Лим за пореден път дадоха повод да се говори за тях като за нещо повече от добри приятели.

 Бившата френска тенисистка, а сега коментатор, се появи на трибуните на “Ролан Гарос” за мача му с Хуберт Хуркач от осминафиналите на турнира. Лим бурно аплодираше и подкрепяше Гришо и не остана незабелязана за камерите, които на няколко пъти запечатаха широката усмивка върху красивото й лице.

Тя имаше защо да бъде щастлива, тъй като Григор Димитров игра страхотно и отстрани поляка Хуберт Хуркач със 7:6(5), 6:4, 7:6(3), класирайки се за първи път в своята кариера в Топ 8 на Откритото първенство на Франция.

Григор Димитров и Ализе Лим имат дълго и сърдечно приятелство. Двамата се познават още от периода, когато бъдещият №3 в света се подготвяше в академията на Патрик Муратоглу в Париж. Впоследствие французойката спря с тениса, но вече е репортер и коментатор за различни телевизии и с Димитров често се засичат по турнири.

През годините двамата дори често са били спрягани за гаджета. И ще е чудо, ако не са при палавата натура на българина и нейната влюбена усмивка, когато го види. Преди месец и половина чаровната французойка, която има виетнамска жилка в рода си, и най-добрият български тенисист отидоха заедно на парти на принц Албер II. Камерите запечатаха как Ализе се метна в Ламбото на хасковлията.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?