Следвайте ни

Не ги изпускайте! Това са най-щедрите зодии

viber icon

Ако човекът до вас е от някоя от тези три зодии, не го изпускайте - той е щедър и ще ви радва по всевъзможни начини!

Първия подобен представител е Ракът. Те са много грижовни и мили хора. Бъдете сигурни, че в тяхно лице ще намерите верни приятели в пълния смисъл на думата. Ще отворят сърцето си за вас, дори и да не са в настроение, ще ви дарят с грижа и любов. Винаги ще отделят време за вас, ще ви изслушат и ще приемат проблемите ви като свои.

Лъвовете имат нужда постоянно да са център на внимание. Обкръжението на Лъвовете знаe как тези зодии правят живота магичен за хората около тях, и то безвъзмездно. Раздават се за близки и приятели и се интересуват от тях. Искат всеки да бъде себе си в тяхната компания, без да се притеснява и да се забавлява. Ако ви е скучно, те ще съживят атмосферата и ще се превърнат в душата на компанията. Ще направят всичко, без значение какво им коства, за да се чувствате вие добре.

Нищо не прави по-щастлива една Везна от това да вижда колко добре се чувстват останалите. За тях най-важно e да накарат околните да се усмихват. Везните избягват конфликтите и постоянно глезят приятелите си, като се интересуват от техните нужди и желания. Никога не биха отказали да помогнат. Ще ви изслушат и ще ви дарят с внимание и разбиране. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?